Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Emniyet Teşkilatımız gurur kaynağımız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Emniyet Teşkilatımız gurur kaynağımız"

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar protokol üyeleri birer kutlama mesajı yayınladılar.

“Emniyet Teşkilatımız bizler için büyük bir gurur kaynağıdır”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ‘’Emniyet Teşkilatımız bizler için büyük bir gurur kaynağıdır’’ dedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vatandaşların hayatını güven ve huzur içinde geçirmeleri için gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışan Emniyet Teşkilatının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Bakan Eroğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Dünyanın en zor mesleklerinden birini ifa eden kıymetli emniyet mensuplarımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü açısından önem arz eden terörizmle mücadele başta olmak üzere her alanda vazifelerini canları pahasına yerine getirmektedir. Her geçen gün eğitim seviyesini yükselten Türk Polisi dünya çapındaki başarılı çalışmaları ile bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnet içinde hayatlarını devam ettirmelerinde önemli bir role sahip olan Emniyet Teşkilatımızın her zamanki gibi halkımızla omuz omuza yine önemli başarılara imza atacağını umuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı, mutluluk ve üstün muvaffakiyetler diliyorum.” (Kocatepe)

Yılmaz: Polisimiz şerefli mesleği layıkıyla yerine getiriyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Türk Polis Teşkilatı, toplumun ve bireylerin can ve mallarının korunması, güvenlik ihtiyaçlarının karşılanması yanı sıra, ülkemizdeki huzurun temini, toplumların birleşmesi ve asayişin sağlanmasında büyük rol üstlenmektedirler” dedi

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yılmaz, ülkenin huzuru sağlamak adına her türlü zorluklara göğüs gererek gece gündüz çalışan, fedakârlık gösteren polisimiz bu şerefli mesleği layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.
Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi: “Türk Polis Teşkilatı, toplum olarak varlığımızın sürdürülmesi, yasa egemenliğinin ve toplumun güvenliğinin sağlanması, insanların suç işlemeye yönelik davranışların önüne geçilmesi, suçlu kişilerin yakalanması, genel emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik hizmetlerin ilgili mevzuata uygun olarak yürütülmesini sağlamaktadırlar. Polis Haftası’nın içinde bulunduğumuz Türk polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, toplumun güvenliğini korumak uğruna hayatını kaybeden şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki Türk Polis Teşkilatı’na çalışmalarında başarılar diliyorum.” (Kocatepe)

Sel polis haftasını kutladı

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, “Polis teşkilâtımız,
kuruluşundan bugüne kadar, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması,
hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan
yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirmiştir” dedi

İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167’nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türk Polis Teşkilâtı mensuplarının, devletin sağladığı eğitim ve öğrenim imkânları ve çağdaş teknolojik donanımlarla kendisini sürekli yenileme çabası içerisinde, halkın destek ve sevgisini kazandığını hatırlatan Sel, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz her saatinde devamlı görev yapan fedakâr polis teşkilatının ve özellikle Afyonkarahisar polisinin polis haftasını kutluyorum. Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” (Kocatepe)

“Polis toplumun huzuru ve güveni için çalışıyor”

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar,
Polisin toplum huzuru ve güvenliği
için büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi

Başkan Acar, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167’nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Türk Emniyet Teşkilatı ve Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin ettiğini hatırlatan Acar, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Her kademesi ile özverili çalışan Dinar Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadırlar. Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 167’nci yıldönümü kutluyor, ülkemizin ilçemizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum.” (Kocatepe)

“Polis Teşkilatımız güvenliğimizin teminatı ve onurumuzdur”

Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, “Polis Teşkilatımız güvenliğimizin teminatı ve onurumuzdur” dedi

Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Teşkilat mensuplarının çok zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çeken Başkan Nazmiye Kılçık, mesajında şunları kaydetti: “Tüm olumsuzluklara rağmen, özel yaşamlarından dahi fedakârlık ederek ülkenin güvenliği, huzur ve asayişi için çaba gösteren polis kardeşlerimin bu önemli günlerini tebrik ediyorum. Halkımızın bu teşkilatımıza olan güveni sonsuzdur. Çünkü, bu güne kadar ortaya koydukları anlayış ve mücadele ile vatandaşlarımızın sevgisini hak etmişlerdir. Bu vesileyle şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum.” (Kocatepe)

“Emniyet Teşkilatına güvenimiz tam”

Saadet Partsi İl Başkanı Adnan Şenel, Türk Polis Teşkilatının 167’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Türk milletinin her zaman Emniyet Teşkilatına güvendiğini kaydeden SP İl Başkanı Adnan Şenel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelen her türlü saldırıyı önlemek için canları pahasına görev yapan, halkın emniyeti ve can güvenliğini sağlamak amacıyla gece ve gündüz gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren, hukukun üstünlüğü ilkesi ile adaletli ve tarafsız olarak hizmet eden, 167 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek kendisine verilen zor görevleri başarıyla sürdürmektedir. Türk Milleti de Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir. Bu vesileyle her kademede görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarını tebrik ediyor; 167. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, kahraman Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık mutluluk ve saadetli günler diliyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti