Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet’te acı gün – Kocatepe Gazetesi

Emniyet’te acı gün – Kocatepe Gazetesi
Emniyet'te acı gün

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan, evinde geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. 42 yaşındaki Şerif Çalışkan, dün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde fenalaştı. 112 ekiplerine haber verilmesi üzerine ilk müdahalenin yapıldığı Şerif Çalışkan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
MÜDÜRLÜK’TE TÖREN YAPILDI
20 yıllık emniyet mensubu olduğu belirtilen Çalışkan’ın en son 4’üncü sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Trafik Tescil Şube Müdürü olarak görev yaptığı aktarıldı. Evli ve 1 çocuk babası olan Çalışkan için Afyonkahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nde resmi cenaze töreni düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop ile Şerif Çalışkan’ın ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.
EMNİYET MENSUPLARININ
OMUZUNDA
Törende konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Şerif Çalışkan’ın ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı, Şerif Çalışkan’a ise Allah’tan rahmet diledi. Güner’in konuşmasının ardından İl Müftüsü Şükrü Kabukçu dua ettirdi. Şerif Çalışkan’ın naaşı, memleketi Manisa-Akhisar’a gönderilmek üzere, Emniyet mensuplarının omuzlarında cenaze aracına nakledildi. (Kocatepe Haber Merkezi)