Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En güzel Ramazan Güral Afyon’da

En güzel Ramazan Güral Afyon’da
En güzel Ramazan Güral Afyon’da

Güral Afyon Wellness & Convention toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla hem Ramazan’ı hem de tatilini aynı anda yaşamak isteyen çocuklu ailelerin kaçış noktası olacak

Oruç tutmak isteyen büyükleri fasıl eşliğinde yaşanan iftar ve sahur sofralarıyla mest eden Güral Afyon, açık ve kapalı havuzları, su kaydırakları, çocuk restoranı ve büyük eğlence merkeziyle de çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Güral Afyon 20 Temmuz- 17 Ağustos tarihlerinde geçerli Ramazan’a özel kampanyalarıyla da misafirlerini ağırlayacak.
Çocuklu aileler bu yıl Ramazan ayında çok şanslı! Toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarına sahip Güral Afyon Wellness & Convention, ramazana özel sunduğu fırsatlarıyla hem Ramazan’ı hem de tatilini aynı anda yaşamak isteyen çocuklu ailelerin kaçış noktası. Oruç tutmak isteyen büyükleri fasıl eşliğinde yaşanan iftar ve sahur sofralarıyla mest edecek olan Güral Afyon, açık ve kapalı havuzları, su kaydırakları, çocuk restoranı ve büyük eğlence merkeziyle de çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Ramazan ayı boyunca Güral Afyon’a gelen çocuklu aileler, unutulmaz bir tatil geçirme imkanı bulacaklar. Oruç tutanlar için canlı fasıl dinletileriyle renklenen muhteşem iftar sofralarının hazırlandığı Güral Afyon’da, çocuklar için de unutulmaz tatil anıları biriktirecekleri eğlence alanları yer alıyor. İftarın ardından biraz rahatlamak isteyen anne-babalar ise soluğu spa ve termal merkezinde alıyor. Spa alanında bulunan, termal jakuziler, Türk hamamı, aile hamamları, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar tatili keyfe dönüştürüyor. 20 Temmuz- 17 Ağustos 2012 tarihlerinde Güral Afyon’da konaklamak isteyen misafirler sadece hafta içi geçerli olan 3 Gece Kal 2 Gece Öde kampanyasından ya da tüm haftayı kapsayan 4 Gece Kal 3 Gece Öde kampanyasından yararlanabilecekler. (Kocatepe)