Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En güzel şarkılar, anneler için yazılacak

Bu haberin fotoğrafı yok
En güzel şarkılar, anneler için yazılacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Özel Telek Doğum Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi, “Nurten Anne Çocuk Şarkıları Yarışması” düzenleyecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi Müzik Uygulama ve Araştırma Merkezi, AKÜ Devlet Konservatuvarı ile Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi, 2016’nın Anneler Günü öncesinde önemli bir etkinliğe imza atacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Afyonkarahisar ilinde sekiz yıldan beri düzenlenen 23 Nisan Korolar Şenliği’nin destekçisi ve paydaşı Sayın Mehmet Telek’in annesi Nurten Hanım adını taşıyan yarışmaya gönderilecek eserler; annelik konusunu içermeli, ve şarkı adı “anne” olmalıdır. Bestecinin şarkısının sözleri, içeriği ve duyguları anne ile özdeştirilerek anlatılmalıdır. Besteci, Türk Milli eğitiminin genel amaçları, müzik dersi müzik eğitiminin amaçları doğrultusunda bestesini üretebilir. Besteci yapıtını çocukları düşünerek 9-14 yaş grubu düzeylerinde ve tek veya çok sesli olarak yazmalıdır. Eserler en geç 15 Şubat 2016 saat 17: 00’ye kadar posta ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi adresine gönderilmelidir.”
Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın bu yılki etkinlik takvimi de belirlendi. Konservatuvar’ın düzenleyeceği etkinlikler ve tarihleri şöyle:
CAKA Eğitim Süreci Çalıştayı / 17-18 Ekim 2015
Müzik Eğitimcileri Çalıştayı / 18-20 Kasım 2015
Ulusal 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği / 23-24 Nisan 2016
Amatör Çalgıcılar Festivali / 7-8 Mayıs 2016
Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu / 28-30 Mayıs
Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat Ve Müzik Festivali / 1-5 Haziran
Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi
>> Murat ARISOY’un haberi