Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En hayırlı imzalar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
En hayırlı imzalar

Bolvadin’e yapılacak Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü Vali İrfan Balkanlıoğlu ile okulu yaptıracak İşadamı Yusuf Kayabaşı tarafından imzalandı

Hayırsever işadamı Yusuf Kayabaşı tarafından Bolvadin’e yaptırılacak Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun makamında imzalandı. Vali Balkanlıoğlu’nun makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine İşadamı Yusuf Kayabaşı’nın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Ceylan Emet katıldılar. Okulun 14 bin metrekarelik alana yapılacağını söyleyen Müdür Yalçın, 1 yıl içerisinde tamamlanacak 16 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi’nin tüm giderlerinin Kayabaşı tarafından karşılanacağını açıkladı.
HAYIR YAPANIN AMEL DEFTERİ KAPANMAZ
Hayır yapılmasını sağlayanın hayır yapmış gibi olduğunu söyleyerek, okulun yapılmasıyla ilgili büyük çaba harcayan Ceylan Emet’e teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, eğitime yapılan öneme değindi. Bolvadinliler’in hayır yapmada adeta birbirleriyle yarıştığını ifade eden Balkanlıoğlu, “Bu gibi eğitim yatırımlarının yapılmasına vesile olan kişilerin ölseler bile amel defteri kapanmayacaktır. Bu bilinçte olan ve Bolvadin’deki birçok okulu hayırseverlerin yaptığını bilmekteyiz. Bu anlamda Bolvadin ile gurur duyuyoruz. Yapılacak olan okulun Bolvadin’e, Afyonkarahisar’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizden talep, Allah’tan yardım ve Bakanlıktan destek umuyoruz’’dedi.
FEN LİSESİ’NİN
YÜZDE 90 BİTTİ
Bolvadin’in Afyonkarahisar’ın ilçeleri arasında en büyüklerinden olduğunu hatırlatan Ceylan Emet, ilçede 8 lise bulunduğunu hatırlatarak, yapılacak lisenin 9’uncu olduğunu hatırlattı. Kendisinin yaptırdığı Fen Lisesi’nin yüzde 90 seviyesinde olduğunu belirten Emet, Fen Lisesi’nin gelecek Mayıs ayında açılacağını söyledi. Eğitime katkıyı öncelikli hedefleri arasında tuttuğunu ifade eden Emet, Bolvadin’de kaliteli bir eğitim öğretim sunulduğunu kaydetti.
BEN OKUYAMADIM GENÇLER OKUSUN
Okulun tüm masraflarını üstlenen işadamı Yusuf Kayabaş ise; okul yaptırmasının kendisi için çok anlamlı ve mutluluk verici olduğunu belirtti. Kendisinin maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamadığını vurgulayan Kayabaş, “Sürekli içimde bunun burukluğunu yaşıyorum. Bu yüzden yeni neslin okuması ve iyi bir eğitim alması için Allah’ın bana verdiği imkânlar vesilesiyle bunu bir görev olarak üstleneceğim” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti