Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Telefonlar – 2024

Akıllı telefon satın almak isteyenlerin en çok merak ettiği soru: 2024 yılı için en iyi telefonlar hangileri? İşte yanıtlar.

Akıllı telefon satın almak

Akıllı telefon günümüzün olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri. Dijital dünyada en son gelişmelerden haberdar olmak, iletişim, etkileşim, eğlence gibi ihtiyaçlar, yanı başımızdaki akıllı telefonlar sayesinde son derece erişilebilir durumda. Günün her anında telefonunuzla birçok şey yapabiliyorsunuz. Bununla birlikte akıllı telefonlarda segment farklılıkları bulunuyor. Apple’ın iPhone modellerinin yer aldığı kategori başta olmak üzere iddialı ve en iyi telefonlar apayrı bir noktada konumlanıyor. Teknoloji şirketlerinin amansız rekabeti devam ederken merak edilen sorunun yanıtı geliyor: İşte 2024 yılı için en iyi telefonlar listesi.

En İyi Telefonlar – 2024

2024 Yılı En İyi Telefonlar Hangileri?

 

2024 yılına dair en iyi telefonlar şu şekilde sıralanıyor. Listenin Mart ayı itibarıyla düzenlendiğini belirtelim.

 

  • Apple iPhone 15 Pro Max
  • Apple iPhone 15 Pro
  • Apple iPhone 15 Plus
  • Apple iPhone 15
  • Samsung Galaxy S24 Ultra
  • Samsung Galaxy S24
  • Xiaomi 13T

 

Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, 2024 yılı en iyi telefonlar listesinde zirvede yer alıyor. Bu iki modelde harika kameralar, uzun pil ömrü, güzel ekranlar ve sağlam yapı kalitesi dikkat çekiyor.

 

Her iki modelin de özellikle kamera sistemleri ile öne çıktığını belirtmek mümkün. Birçok parametre ve saygın test odakları, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’teki kamera sistemlerini ‘rakipsiz’ olarak tanımlıyor.

 

Samsung, kısa süre önce tanıttığı Galaxy S24 Serisi ile bir kez daha zirveye ortak olmayı başardı. İki farklı modelden oluşan seride yapay zeka özellikleri öne çıktı. Ağırlıklı olarak Chat Asistanı gibi iletişimi geliştirmeyi esas alan yapay zeka özellikleri ile donatıldığı görülen yeni Galaxy S24 modellerinde kamera, ekran, pil ömrü ve performans parametreleri de ileri düzeyde.

 

S24 Ultra’da yeni 5x optik yakınlaştırma özellikli lensle gelen Quad Tele System, 50MP sensöre sahip. Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platform ile iddialı olan cihazlarda Galaxy S24+ modelinde 6,7 inç ve Galaxy S24 modelinde 6,2 inç ekran mevcut.

En İyi Telefonlar – 2024

iPhone 15 En İyi Telefon mu?

 

iPhone 15 en iyi telefon mu sorusu sıklıkla gündeme geliyor. En iyi olmasa da en iyi telefonlar arasında konumlandığını belirtmek mümkün. Zira Apple, iPhone 15 modeliyle zirvenin ortaklarından. Türkiye’de, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi önemli satış rakamları yakalayan modelde 48 MP ana kamera, 2 kat Telefoto seçeneği, A16 Bionic işlemci, ekran, pil dayanıklılığı, performans ve iOS işletim sistemi ön plandaki unsurlar. Siyah, beyaz gibi standart renklere ek olarak pembe, sarı, yeşil, mavi gibi yenilikçi görünümlerle sunulduğunu da belirtelim.

 

Xiaomi 13T Özellikleri ve Fiyatı

 

Xiaomi 13T Pro ve Xiaomi 13T özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayan bir alternatif. Her iki model de oldukça güçlü ve inovatif. Leica ile birlikte geliştiirlen kameraları ile fark yaratıyorlar. MediaTek Dimensity 9200+ çipseti ve Arm Immortalis-G715 GPU gibi donanım özellikleri de apayrı bir konumda olmasını sağlıyor. Xiaomi 13T özellikleri ve fiyatı açısından son ayların en beğenilen akıllı telefonları arasında.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti