Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En önemli seçim, 7 Haziran

En önemli seçim, 7 Haziran
En önemli seçim, 7 Haziran

AK Parti İl Başkanlığı’nda konuşan AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanlığı toplantı salonunda geniş katılımlı ‘Seçim İşleri Değerlendirme’ istişare toplantısı düzenledi. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in açılış konuşmasıyla başlayan istişare toplantısında ilçelerin sandık yönetimleri gözden geçirildi. “Sandığa birlikte sahip çıkacağız” diyerek konuşmasına başlayan Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımıza 7 Haziran seçimleri öncesi sandıklardaki eksiklerimizi gözden geçirmek üzere bir araya geldik. Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçimde de ülkemizin güçlenmesini istemeyen çevreler yeni oyunlar sahnelemeye başladı. Halkımız bu oyunlara prim vermeyecek ve inşallah AK Parti 7 Haziran seçimlerinden de güçlenerek çıkacak” diye konuştu.
2019’U
AŞAN BİR EHEMMİYETTE
Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerine hızla yol aldığını dile getiren Milletvekili Çavuşoğlu, diğer seçimlere nazaran 7 Haziran seçimlerinin farklı olduğunu söyledi. Çavuşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Her seçimden önce 30 Mart’ta ve 10 Ağustos’ta seçimlere yaklaşık bir hafta veya 10 günlük dilim içerisinde sandık eğitimini yapıyoruz. Son hazırlıkları gözden geçiriyoruz. Varsa eksikliklerimiz giderilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Seçimler öncesi yapılabilecek ne varsa gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Türkiye 7 Haziran’a doğru hızla yol alıyor. Biz AK Parti iktidarı olarak bundan önce girmiş olduğumuz toplam 10 seçimde bunlara referandumlarda dahil olmak üzere vatandaşımızın karşısına teşkilat mensuplarımızla birlikte seçimin önemli olduğunu ifade etti. Geriye dönüp baktığımızda girmiş olduğumuz seçimlerin önemi bir kez daha ortadadır. Ama 7 Haziran seçimlerinin önemi diğerlerine nazaran bir farklılık arz etmektedir. 7 Haziran 2015 seçimleri sadece önümüzdeki 2019’a kadar geçecek zamanı değil onu da aşan bir öneme sahip.” (Kocatepe Haber Merkezi)