Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız”

“Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız”

Afyon Vefa Özel Eğitim Merkezi Kurucusu Mustafa Aladaş, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vefa Özel Eğitim Merkezi Kurucusu Mustafa Aladaş, Uzman Öğreticiler Muradiye Dirici, Bayram Doğan, Rehber Öğretmen Nimet Durna, Eğitim Koordinatörü Müge Aladaş ve öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Zeybek, onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Öğrencilerde Başkan Zeybek’e daha önce yaptıkları ziyarette birlikte çekindikleri fotoğrafları kendi elleriyle hazırladıkları çerçeve ile takdim etti. Öğretmenlerin talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Zeybek, bir süre öğrencilerle sohbet etti.
“BU ÇOCUKLAR BİZİM”
3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Vefa Özel Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Başkan Zeybek, engelli bireyleri farklı görmediklerini belirterek, “Daha önce kendilerini ziyaret etmiştik. İnşallah pandemi döneminin ardından tekrar ziyaret etmek istiyorum. İhtiyaç ve sıkıntılarınızı dinleyeceğiz. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde her zaman yanınızdayız. Bu çocuklar bizim. Topluma mutlaka kazandırılması lazım. Bu konu da sizlerde çok hayırlı bir görev üstlendiniz, teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız.” dedi.
Vefa Özel Eğitim Merkezi Uzman Öğreticisi Bayram Doğan, Belediye Başkanı Zeybek’e engellilere yönelik yaptığı çalışma ve desteğinden dolayı teşekkür etti.
>> Kocatepe Haber Merkezi