Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Engellilere iş imkanı sağlanmalı” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Engellilere iş imkanı sağlanmalı”

SP İl Başkanı Adnan Şenel, Engelliler Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, özellikle istihdam konusunda yasalarda mutlaka iyileştirme yapılarak engellilere daha fazla iş imkanı sağlanarak bu konumları dünya özürlüleri standartlarına çekilmesi gerektiğini kaydetti

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, SP olarak Türkiye’de yaşayan 8,5 milyon engellinin çektiği sıkıntı ve çilelerini çok yakından bildiklerini, engelli olmanın suç olmadığını vurguladı. Şenel, en büyük suçun engellileri ihmal edip sahip çıkmamak olduğunu belirtti.
SP İl Başkanı Adnan Şenel, sadece özel günler ve dini bayramlarda hatırlanan ve ziyaret edilen engellilerin, her zaman ihmal edilip adeta kaderlerine terk edildiklerini iifade etti. Şenel; “Yetkililer tarafından bu güne kadar çıkarılan yasalar kesinlikle yeterli olmamış, geçici çözüm önerileri bu vatandaşlarımızın problemlerini çözememiştir. Halen, sağlık, eğitim ve istihdam alanında büyük zorluklar yaşayan engelli kardeşlerimiz, bir an evvel bu sıkıntılarından kurtarılmalıdır. Özellikle istihdam konusunda yasalarda mutlaka iyileştirme yapılarak özürlü ve engellilere daha fazla iş imkanı sağlanarak bu konumları dünya özürlüleri standartlarına çekilmelidir.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti