Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Engellilerin sorunları tüm toplumun ortak problemidir”

Vali Mustafa Tutulmaz 3
"Engellilerin sorunları tüm toplumun ortak problemidir”

Vali Mustafa Tutulmaz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle misafirlerini makamında kabul etti. Her yıl 3 Aralık’ta düzenlenen Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve yönetim kurulu üyeleri ile Afyonkarahisar’da faaliyetlerini sürdüren engelli dernekleri başkanlarından oluşan heyet tarafından Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyarette bulunuldu.
“SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ”
Ziyaret sırasında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Sadece Dünya Engelliler Gününde değil, yılın her günü engelli vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme getirmek ve bu sorunlara çözüm üreterek, engelli vatandaşlarımızın engelleri aşarak toplum içerisinde hayatlarını en iyi şartlarda sürdürmelerini sağlamak hepimizin görevidir. Tüm kurumlarımız vatandaşlarımızın her türlü kamu hizmetinden eşit şekilde faydalanması noktasında özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu noktada da bizler de sizlere yardımcı olmaya hazırız. Sizlerle değişik ortamlarda çeşitli vesilelerle görüşüyoruz. Bu nedenle Afyonkarahisar Valisi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtirken, sizler ve bizler için önemli bir gün olduğunu düşündüğüm 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyor, ziyaretimize gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Afyonkarahisar’da faaliyetlerini sürdüren engelli derneklernin başkanları ziyaret sırasında, Dünya Engelliler Günü kapsamında kendilerini misafir eden Vali Mustafa Tutulmaz’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİLER
Gün içerisinde Vali Tutulmaz’ın Eşi Fatma Tutulmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelli vatandaşların ailelerini ziyaret etti.  Vali Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, beraberinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan ile birlikte yaptığı ziyaret sırasında engelli vatandaşlarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti