Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelsiz Kafe ve Sanat Evi açılacak

Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma
Engelsiz Kafe ve Sanat Evi açılacak

Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Mert ile Dernek İktisadi İşletme Müdürü Emrah Sevim, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
Afyonkarahisar’da dernek olarak Engelsiz Kafe ve Sanat Evi açacaklarını belirten Fatma Mert, “Engelsiz Kafe’de Down Sendromlu gençlerimizi çalıştırmayı planlıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirle il merkezimizde yaşayan 100 ailemizin giyecek, yakacak ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacağız.” dedi.
Projeyle birlikte Down Sendromlu bireylerin toplum hayatına kazandırılacağını vurgulayan Mert, “Engelli gençlerimizle toplum arasında köprü olmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Down Sendromlu gençlerin toplum hayatına kazandırılmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Serteser, Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nin başarılı faaliyetlere imza atacağına inandığını kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti