Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdemoğlu Ailesi Nasıl Zengin Oldu?

Türkiye’nin en zengin İş insanı İbrahim Erdemoğlu nasıl zengin oldu. İbrahim Erdemoğlu Dünyanın en zengin insanları listesinde kaçıncı sırada yer aldı. Peki, Erdemoğlu ailesi nasıl zengin oldu?

Türkiye’nin en zengin İş

“Türkiye’nin en zengin insanı İbrahim Erdemoğlu’nun Kim olduğu ve nasıl Türkiye’nin en zengin ismi olduğunu sizler için araştırdık.

 

İBRAHİM ERDEMOĞLU KİMDİR?

Türkiye’nin en zengin iş insanı İbrahim Erdemoğlu, 1962 yılında Adıyaman’ın Besni ilçesinde doğmuştur. ilkokul, ortaokul ve liseyi eğitimini Gaziantep’te tamamlayan Erdemoğlu, aradeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunudur.  İş hayatını 1983 yılında baba mesleği olan halı ticareti ile atılan Erdemoğlu, Evli ve üç çocuk babasıdır.

ERDEMOĞLU AİLESİ NASIL ZENGİN OLDU?

Baba mesleği halıcılık mesleği olan Erdemoğlu halıcılık sektöründe çalışarak baba mesleğini devam ettirmiştir.  Daha sonra 1983 yılında çalışmaya başlamış ve 1998 yılında ise ‘’Merinos Halı’’ adlı işletmesini kurmuştur. Açmış olduğu Merinos Halı sayesinde halı ve iplik üretiminde oldukça iyi ticaretler yapan Erdemoğlu, 2005 yılında ise Dinarsu’yu, Akkök Grup’tan devraldıktan sonra 2015 yılında SASA Polyester A.Ş. şirketi hisselerinin %51’lik oranını Sabancı Holding’ten satın almış ve SASA Polyester A.Ş.’de tam olarak %84.80 hisse oranı olan isim olmuştur.

 

ERDEMOĞLU BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATTI

Türkiye’nin en zengin iş adamı olan İbrahim Erdemoğlu şu projeleri yapmıştır:

Cami

Taziye Evi

Okul, Müze

Polis Merkezi

Öğrenci Yurdu

Park

Sağlık Ocağı