Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan Akın Turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

ASFAD ile Dinar Marseyas
Erdoğan Akın Turnuvası tamamlandı

ASFAD ile Dinar Marseyas Masterleri’nin işbirliği ile düzenlenen Erdoğan Akın Turnuvası’nda bir çok ilden takım mücadele etti. Afyonkarahisar Dinarlı olan Erdoğan Akın geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden gazeteci, yazar ve spor adamı Afyonkarahisar da başta olmak üzere birçok ile futbol oynamıştı. 72 yaşında hayatını kaybeden Akın anısına düzenlenen turnuvaya Afyonkarahisar’dan da Dinar Marseyas Masterler Derneği katıldı. Turnuvanın çeyrek finalde Maritsa Plovdiv’e mağlup olan Dinar temsilcisi sekizinci oldu.  
Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) Başkanı Ayhan Dolma ile ASFAD As Başkan Osman Ergin’in 2003 yılından beri geleneksel olarak her yıl nisan ayının ikinci haftasında yurt içi ve yurt dışından Master ve Veteran takımlarının katılımı ile düzenledikleri turnuvanın ikinci ayağı olan ve ekim ayında “Cumhuriyet Kupası” olarak adlandırılan Masterler Turnuvası’nın 2017 yılındaki bu seneki durağı Kundu oldu. Kundu Turizm Merkezi’nde; kırk takımın buluşması ile başlayan futbol turnuvası beş gün sürdü. Turnuva hafta sonu oynanan Maritsa Plovdiv ve Manavgat Şelale Masterler arasındaki final maçı ile tamamlandı.
Afyonkarahisar’da başta olmak üzere, Aksaray, Almeyda Kıbrıs, Anamur, Anamur Yörükler, Antalya Asfad, Aydın Köşk, Batman Asrın, Batman Gençlerbirliği, Bodrum, Cebel Cıty, Çamoluk, Dinar Marseyas, Diyarbakır, Eğirdir, Erdemli Muzkent, Ihlara, Karaman, Karaman 70, Kayseri, Vefa, Kemer, Kırşehir, Konya Paye, Manavgat, manisa, Maritsa Plovdiv, Marmaris, mersin, Milas, Muğla, Niğde, Sarayköy, Say Antalya, Selçuklu, Silivri, Tarabya, Uşak, Yalova Master takımlarının bulunduğu kırk takım dörderli gruplarda eşleşerek gruplarında üçer maç yaptı.
ADNAN KASABALI’YA PLAKET
Turnuvanın sonunda ilk dört takıma kupa verilirken; katılımcı diğer takımlara da plaket verildi. Dinar Marseyas Masterleri’nin plaketini aynı zamanda Yeni Dinar Spor’dan takım arkadaşı olan ve Merhum Erdoğan Akın’ın talebesi Osman Ergin’den alan Muhammet Yılmaz; turnuvanın Erdoğan Akın adına düzenlenmesinden dolayı organizasyona emek verenlere teşekkür etti. Akın’ın arkadaşı olan ve Afyonkarahisar’da oynadığı dönemlerde beyefendiliğinin yanında golcülüğü ile anılan Adnan Kasabalı’ya da turnuva sonunda plaket verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti