Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erenler Birliği kuruldu

Erenler’de ticaret yapan, yaşayan

Erenler’de ticaret yapan, yaşayan ve öğrenim gören herkesimden temsilcinin bulunduğu Erenler Birliği, Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan öncülüğünde kuruldu

Erenler’de esnaflık yapan, öğrenim gören ve Erenler’in yerleşik halkının tek ses olması amacıyla bir araya gelen Erenlerliler, Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan’ın öncülüğünde bir araya gelerek “birlik” kurdu. Birlik hakkında bilgi veren Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan, bir araya gelen paydaşlara teşekkür etti.
“AMACIMIZ SÜKUNETİ KORUMAK VE BİRLİKTELİK SAĞLAMAK”
Muhtar Çavlan, Erenler Mahallesi sakinleri, Erenler Esnafı ve öğrencilerin oluşturduğu birliğin amacını; sükuneti korumak ve Erenler’de birlikteliği sağlamak olarak açıkladı. Erenler Birliği oluşumundan sonra Birlik üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
Birlik ve ziyaretler hakkında bilgi veren Muhtar Çavlan, “Kurduğumuz Erenler Birliği ile hem Erenler’de öğrenim gören öğrenciler, hem Erenler halkı hem de Erenler esnafı adına birlikte hareket etme kararı aldık. Bu birlikte herkes söz sahibi, herkes isteğini ve sitemini, sıkıntılarını dile getirebilir. Birlik olarak kendimizi tanıtma adına Vali Mustafa Tutulmaz Beyefendi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Beyefendi’yi makamlarında ziyaret ettik. Ziyaretimizde Erenler esnafları ile birlikte hem Valimiz hem de Belediye Başkanımız ile fikir alışverişinde bulunduk. Amacımızı anlatınca hem Vali Bey, hem de Belediye Başkanımız bize sonuna kadar destek olacaklarını ifade etti. Tek şartları bu çizgiyi ve amacı bozmamamız oldu. Biz de kendilerine söz vererek Erenlere fayda sağlayacağımızı söyledik. Erenler Esnafı, Erenler Halkı ve öğrenciler olarak Belediye Başkanımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu da ifade ettik. Bu duruşu her zaman sergileyeceğimizi de belirtiyoruz.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti