Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Erenler ve şehir birbirine küsmüş durumda”

“Erenler ve şehir birbirine küsmüş durumda”
“Erenler ve şehir birbirine küsmüş durumda”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Erenler Mahallesi’nde üniversite öğrencileri ve halkla bir araya geldi. Erenler Mahallesi Muhtarı Hurşit Sabri Çetin ve vatandaşlar tarafından karşılanan Koçak, “Güçlü Afyonkarahisar’ı sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
MUHTAR ÇETİN: ERENLER’DE ALT
YAPI VE İMAR PROBLEMLERİ ÇÖZÜLMELİ
Erenler Mahallesi Muhtarı Hurşit Sabri Çetin, Koçak’a çalışmalarında başarılar dileyerek mahallenin sorunlarından bahsederek ilk olarak altyapı ve imar problemlerinin çözülmesi gerektiğini belirtti. Çetin, içme suyu ve park alanlarının azlığının öğrencilere ve mahalle halkına olumsuz etki ettiğini söyleyerek soruna çözüm bulunmasını istedi. Hekim azlığından da yakınan Çetin, bir hekim olarak Koçak’tan bu sorunun özellikle çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı. Erenler hakkında çıkan haberlere de değinen Çetin, “Erenler ve öğrenciler hakkında duyduğumuz olumsuz yorumlara üzülüyoruz. Öğrencilerimiz bizim de çocuklarımız. Onlara her zaman sahip çıkacağız.” şeklinde konuştu.
“ERENLER BİZE SAHİP ÇIKTI”
Koçak Erenler’in gönlünde farklı bir yeri olduğunu söyleyerek, “Biz birbirimizi iyi tanırız, biz bugüne kadar Erenler’ den Ankara’ya gelen hastalarımızı, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Onlara hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, telefonlarımızı kapatmadık, seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık. Gün oldu haksızlığa uğradık, Erenler ayağa kalktı kardeşimize haksızlık yapılıyor diyerek bize sahip çıktı. Erenler vefalıdır. Biz size sarıldıkça kudret alıyoruz, milletimizden güç alıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“ERENLER’DE İLK İŞİM
İMAR PLANI OLACAK”
Erenler Mahallesi’ndeki imar problemini çözeceğini belirten Koçak, “İlk işim imar planı olacak. Kimseye ayrıcalık yapmadan adaletli bir imar planı oluşturacağım. Arazi yönetimini milletimizin hizmetine sunacağız. Ada bazlı imarlaşmayı getireceğiz. Arazinin depreme dayanıklılığı, altyapısının kaç kata kadar izin verdiğini çıkararak ona göre yerleşme planlarını düzenleyeceğiz. 1 ada içerisindeki her apartman aynı kat sayısına sahip olacak. 7 gün24 saat önünde ambulansı hazır bulunan doktoru, hemşiresi hazır bakım hizmeti uygulamamız ile de sağlık sorunlarını çözeceğiz. Biz sizleri sağlıklı yaşatmak mecburiyetindeyiz.” dedi.  
“ÇAMURDAN KURTULMUŞ,
PIRIL PIRIL BİR ERENLER’İ
ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
Erenler ile şehir merkezi arasındaki bağlantı yolunu İstanbul’daki İstiklal Caddesi gibi prestijli bir cadde haline getirmeyi planladığını belirten Koçak, öğrencilerin gittikleri yerde şehrimizi anlatmalarını sağlamalıyız diyerek, yapılması planlanan yol güzergahı boyunca internetinde bedava olacağını ifade etti.
Koçak ayrıca öğrenci dostu bir şehir oluşturmayı hedeflediğini kaydederek, “Gençlerimizin hafta sonu etkinliği için Eskişehir’e gitmek yerine Afyonkarahisar’da kalmalarını sağlayacağız. Çamurdan kurtulmuş, pırıl pırıl bir Erenler’i şehrimize kazandıracağız. Benim de öğrencilik hayatım oldu o yüzden gençleri anlayabiliyorum. Erenler ve şehir birbirine küsmüş durumda.  Öğrencilerimizi birçok etkinlikle buluşturacağımız projelerimizi inşallah Belediye Başkanı olduğumuz zaman gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.
Kafeleri gezerek gençlerle kucaklaşan Koçak, “Sizler gibi pırıl pırıl gençliği gördükçe geleceğe dair umutlarım artıyor. Sizlerin parlak fikirlerine her zaman kapım açık olacaktır. Belediye Başkanı olduğumda da çekinmeden sıkıntılarınızı anlatabileceğiniz, fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir Başkan olacağım.” ifadelerini kullandı.