Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkeklerin Şampiyonu Bahçeşehir – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Erkeklerin Şampiyonu Bahçeşehir

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. Basketbol Genç Erkekler A Grubu’nda müsabakalar tamamlandı. 13 takımın 4 grupta yarıştığı basketbol müsabakalarında final maçında Bahçeşehir Koleji ile TED Koleji karşı karşıya geldi. Maçı kazanan 95-39 kazanan Bahçeşehir Koleji Afyonkarahisar Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler A kategorisinin şampiyonu oldu. Yarı finalde elenerek üçüncülük maçına çıkan Osmangazi Anadolu Lisesi ile Sandıklı Yunus Emre Fen Lisesi mücadele etti. Maçı 66-59 kazanan Osmangazi Anadolu Lisesi üçüncülüğe adını yazdırdı. Üçüncülük maçını kaybeden Sandıklı Yunus Emre Fen Lisesi ise dördüncü oldu.
Basketbol Genç Erkeklere A kategorisinde oynanan final maçına hızlı başlayan Bahçeşehir Koleji oldu. Başarılı savunma ile TED Koleji’ne sayı imkanı vermeyen Bahçeşehir Koleji 27-12 ilk çeyreği önde tamamladı.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan yine Bahçeşehir Koleji oldu. İlk çeyrekteki gibi hem savunmayı hem de hücumu başarılı bir şekilde götüren Bahçeşehir Koleji bu çeyrekte de 26 sayı buldu. İlk yarıyı 53-21 önde tamamlayan Bahçeşehir Koleji soyunma odasına önde girdi.
Üçüncü çeyreğin de hızlı takımı Bahçeşehir Koleji oldu. Farkı giderek artıran Bahçeşehir Koleji bu çeyrekte 29 sayı ile maçın en çok sayısını kaydetti. Üçüncü çeyreği 82-33 önde tamamlayan Bahçeşehir Koleji son çeyreğe 49 sayı üstün başladı.
Son çeyrekte hızını kaybeden Bahçeşehir Koleji 12 sayı ile çeyreği tamamladı. Maçı 56 sayı farkla 95-39 önde tamamlayan Bahçeşehir Koleji şampiyon oldu. Final maçını kaybeden TED Koleji ise ikinci oldu.
ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Müsabakalarda derece alan takımlara kupa ve madalyaları teslim etmek için ödül töreni gerçekleşti. Düzenlenen ödül töreninde takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Faruk Bayram ve İsmail Kılıç, Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammed Doğan ve Bahçeşehir Koleji Koordinatörü Murat Taş takdim etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi