Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkmen’de Kutlu Doğum coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Erkmen’de Kutlu Doğum coşkusu

Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Erkmen beldesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi

Peygamber Efendimizin doğumunun kutlandığı programa belde halkı ve Afyonkarahisar Şehir merkezinden yoğun katılım oldu. Erkmen Belediyesi ve Erkmen Camii Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği hafta olan Kutlu Doğum haftası kutlandı.
Kur’an-ı Kerim okunması programı Hacı Baba Camii’nde yapıldı. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) aziz ruhuna dualar edilip salatı selamlar getirildi.
Programda, Ankara Kocatepe Camii Müezzini ve 2010 yılında Kuveyt’te yapılan Dünya Güzel Kur’an okuma yarışmasında birinci olan Ali Tel, İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant, İstanbul’dan Hafız ve Mevlüthan Aziz Hardal, Kütahya Ulu Camii İmam Hatibi ve 2005 yılı Dünya dördüncüsü Ferruh Muştuer, İzmir Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Süleyman Sungü, Edirne Selimiye Camii İmam Hatibi Mesut Kurbani muhteşem bir Kur’an ziyafeti dinlettiler.
Programa İl Müftüsü Mustafa Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve çok sayıda üst düzey yönetici ile belde halkı katıldı. Kur’an-ı Kerim okunması programı öncesinde camiye gelen cemaate hadis kitapçığı, kırmızı karanfil dağıtıldı ve lokum ikram edildi. Program sonrası Kuran-ı Kerim okuyanlara çiçek buketleri ve çeşitli hediyeler verildi. Hacıbaba camii imam hatibi Ahmet Sevim programın yapılmasına büyük desteği olan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’a teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti