Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkmen’de nefes alın – Kocatepe Gazetesi

Erkmen’de nefes alın – Kocatepe Gazetesi
Erkmen’de nefes alın

İşletmeciliğini Erkmen Belediyesi’nin yürüttüğü alan, Afyonkarahisar halkının yeni tanıdığı, ancak ziyaret edenler tarafından oldukça beğenilen bir piknik ve dinlenme alanı olup, gelenlerin gölet kenarında ve ormanda doğa ile içiçe olacakları ve doğa yürüyüşleri yapabilecekleri, piknik yapacakları, balık tutacakları yani şehrin hemen yakınında doğayla kaynaşabilecekleri güzel bir dinlenme yeri olarak hizmet veriyor. Alanın Afyonkarahisar şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 8 kilometre, Erkmen’e ise,1 kilometre olduğu belirtildi.
Erkmen Günü Birlik Kullanım alanında Kır Lokantası, El Sanatları Satış Yeri, Gözlem Kulesi, Su Deposu, Halı Saha, Soyunma Odaları, WC, İdari Bina, Çocuk Oyun Grupları, 40 Araçlık Otopark, 1000 mt Araç Yaya Yolu(Kilit Taşla Kaplı),  Ahşap Giriş Takı, 17 Adet Çeşme, 35 Adet Kamelya, 60 Adet Piknik Masası, 60 Adet Kontrollü Ateş Yakma Ünitesi bulunuyor.
2017 yılında yapılan Gözetleme Kulesi ile hem şehir hemde tabiatın tüm renkleri seyredilebiliyor. Ziyaretçilerine harika kestane ve çam ormanları manzarası sunuyor. Yeni bitirilen ve 2018 yılında işletmeye açılacak olan, şehir ve göl manzaralı Kır Lokantası isehalkımızın uğrak yeri olmaya aday.