Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu: 18 yıldır emekçilerin sorunlarına çözüm üretiyoruz

Eroğlu: 18 yıldır emekçilerin sorunlarına çözüm üretiyoruz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti hükümeti olarak 18 yıldır işçi ve emekçilerin sorunlarına her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştıklarını istihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok tedbiri, programı hayata geçirdiklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Milletvekili Veysel Eroğlu, Türkiye’nin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmadığını kaydetti. Eroğlu, “Bizler, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin’ diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak son 18 yılda emekçi kardeşlerimizin haklarını, hukuklarını gözetmeye sorunlarını devletimizin imkânları dâhilinde çözmeye gayret ettik. Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma şartlarının iyileştirilmesine, hak ettikleri hayat kalitesine kavuşmalarına büyük önem veriyoruz. Hükümet olarak 18 yıldır işçi ve emekçilerimizin sorunlarına her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştık. İstihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok tedbiri, programı hayata geçirdik. Bu anlayışla, emekçilerimiz ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde ettiler. 1 Mayıs’ın her inançtan, her kültürden insanın kardeşçe yaşadığı bu coğrafyada; barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin kalkınması, istikrar içinde gelişip büyümesi yolunda çok büyük roller üstlenen bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın milletçe kucaklaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.