Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu: Afyon plaja da kavuşacak

Eroğlu: Afyon plaja da kavuşacak

ÖZEL HABER: Kocatepe Gazetesi’ne ait özel haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.

Orman ve Su İşleri eski Bakanı, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu yakın geçmişte dönemin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la şehri ‘Spor Merkezi’ yapacağız dediklerinde dalga geçenlere atıfta bulundu. Eroğlu, “Dalga geçenler Afyonkarahisar motokrosta dünya da isim yaptı.” diyor” dedi.
Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret eden Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’a yapılan ve yapımı süren yatırımları detaylarıyla anlattı.
“ŞEHRİ SPOR MERKEZİ YAPACAĞIZ DERKEN DALGA GEÇENLER FARKLI KONUŞUYOR”
Yatırımların yanı sıra yeşil varlığın artışına dikkat çeken Eroğlu şöyle konuştu: “Bizim Afyonkarahisarımıza yaptığımız yatırımlar başka illerin kıskançlığını doğurdu. Ben kimseye söyleyemiyorum, 1500 adet köprü yaptık. Damlama sulamalı orman yaptık. Yoldan geçenler ‘bizde istiyoruz’ dediler. Ama damlama sulamalı projeyi her yere yapamayız. Burada ormanları bu sayede büyüttük. 127 milyon fidan diktik. Tüm yol kenarları, mesirelik alanlar her taraf ağaçlandırıldı. Milletvekilleri bana Afyonkarahisar ismini değiştir Yeşilhisar yap diyorlar. Afyonkarahisar spor turizminde çağ atladı. Buna önceden kimse inanmazdı. Burhanettin Çoban’la şehri ‘Spor Merkezi’ yapacağız dediğimiz zaman herkes dalga geçiyordu. Ama şimdi ne deniyor; Afyonkarahisar motokrosta dünya da isim yaptı.”
“SAHİPATA PLAJI VE MESİRE YERİ HAZIR BELEDİYE PLAJ YAPACAK”
Afyonkarahisar’ın termal turizmde şaha kalktığını belirten Eroğlu şunları söyledi: “Termal turizmde Afyonkarahisar’ı şaha kaldırdık. Hatırlanacağı üzere termal turizm olarak geçmişte bir tek Oruçoğlu termal otel vardı. Teşviklerden en çok istifade eden il Afyonkarahisar’dır. Tabiat turizminde görülecek nemayı çok sonra alacağız. Özellikle Sandıklı ilçemizde ki Akdağ Tabiat Parkı. Bunu öyle bir açacağız ki dünyaya açılacağız. Kayak Merkezi ile müjdemiz oldu. Frig Vadisi olsun, Emre Göleti olsun onları artık aşmış durumdayız. Bu değerlerimizi dünya tanımaya başladı. Bir tek plajımız ve kış turizm merkezimiz yoktu. Bilindiği üzere plajı yapıyoruz. Biz yapıp teslim ettik. Belediyemiz sadece plajını yapacak. Demirçevre Göleti bitti su tuttu, plaj çevresinde düzenlenecek. Orası hazır adı da atamız olan Sahipata Plajı ve Mesire Yeri olacak. Yani her şey tamamdır. İnşallah artık gerisini Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yapacak. Biz Göleti yaptık düzenledik, istimlâki yaptık. Ağaçlandırmasını yapıyoruz.” Burcu AYDIN’ın Haberi.