Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu: Doğal yoğurt insanı 10 yıl gençleştirir

Bu haberin fotoğrafı yok
Eroğlu: Doğal yoğurt insanı 10 yıl gençleştirir

Zafer Haftası etkinlikleri ile bir dizi temel atma ve açılış törenine katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendisine ikram edilen organik yoğurdun tadına baktı. Yoğurdun çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu ifade eden Eroğlu, yoğurdun insanı 10 yıl gençleştirdiğini söyledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de gerçekleştirdiği toplu açılış töreninin ardından hava yoluyla Afyonkarahisar’a gelen Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da ilk olarak İhsaniye İlçesi’ni ziyaret etti. İhsaniye’nin ardından Döğer Emre Göleti Sulaması ile Bayramaliler Göleti Sulaması açılışlarına katılmak üzere Döğer İlçesi’ne doğru yola çıkan Eroğlu, Frig Vadisi yakınlarındaki Üçlerkayası Mevkii’nde yolunu kesen vatandaşlarca durduruldu.
ORKÖY yardımıyla yapılan Üçler Kayası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Günkaya Süt Ürün Paket ve Depo Tesisleri önünde işçilerce durdurulan Eroğlu’na, organik yoğurt ikram edildi. Üretilen yoğurdun organik olup olmadığını soran Eroğlu, yoğurdun insan sağlığına sayısız faydasının olduğunu söyledi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun da yoğurt yemesini isteyen Eroğlu, “Madem bize yoğurt ikram ettiniz ben de reklamınızı yapayım. Bu organik, doğal yoğurt. Bu tür doğal yolla üretilmiş yoğurt insanı 10 yıl gerçekleştiriyor” dedi.
Eroğlu, daha sonra açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere Döğer Beldesi’ne hareket etti. (Kocatepe)