Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu: Şuhut Şuhut olalı böyle yatırım görmedi

Eroğlu: Şuhut Şuhut olalı böyle yatırım görmedi
Eroğlu: Şuhut Şuhut olalı böyle yatırım görmedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut Belediyesi tarafından hizmete açılan Otelde Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.
Sivil Toplum Kuruluşları ile yapılan toplantıya Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Üst Düzey Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.
“BELEDİYELER HİZMETLERİNİ
HER GEÇEN GÜN GENİŞLETİYOR”
Toplantıda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Soğuk bir havada sıcak bir karşılama ile sıcak bir ortamda sizlerle beraberiz. Bu ortamı sağlayan Belediye Başkanımıza huzurlarınıza teşekkür etmek istiyorum. Belediyeler her geçen gün hizmetlerini her alanda daha genişleterek devam etmekteler. Bugünde bunun güzel bir örneğini görüyoruz. Ben bu binanın yapılmasında emeği geçen Belediye Başkanımıza ve bu binanın yapılmasında büyük emeği geçen Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na huzurlarınızda teşekkür ederek hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
“ŞUHUT’A HER ŞEY YAPILDI”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise yaptığı konuşada şu ifadeleri kullandı:
“Kardeşlerim ben de doğup büyüdüğüm bu memlekette sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zaten her bayramda geliyoruz buraya. Elimizden geldiği kadar her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Şuhut Şuhut olalı böyle yatırım görmedi. Bunu özellikle ve gururla ifade ediyorum. Çünkü Şuhut’umuza her şey yapıldı. Belediyemize hakikaten gösterdiği büyük hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Şuhut modern bir hastaneye kavuştu. Şimdi hastanemize yeni uzmanlarda atandı, Allah’a şükür onun içinde Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Burası biliyorsunuz Şehitler Diyarıdır. Atalarımız anlatırdı dedelerimiz, ninelerimiz kahraman askerlerimizi buradan 25 Ağustos gecesi 26 Ağustos’a bağlayan gece Kocatepe’ye uğurladılar ve orada Büyük Taarruz emri verildi. İnşallah şimdi Kumalar Dağına kayak merkezi ve bir takım Jeotermal çalışmaları da yapıyoruz. Yollarımıza gelince Afyon Şuhut arasını daha sonra Afyon-Karaadilli-Isparta arasını bölünmüş yol yapacağız ve yollarımızı Afyon kaymağı gibi olacak. Özel idaremizin yaptığı muazzam çalışmalar var. Sevgili kardeşlerim hepinizi gönülden kucaklıyorum. Gerçekten Otelin ve iş merkezinin yapımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Şuhut çok güzel bir iş merkezine ve otele kavuştu. Hayırlı olsun. Sizler gerçekten saygıyla sevgiyle selamlıyorum Allah’ın rahmeti bereketi üzerinize olsun Cenab-ı Allah Afyonkarahisar’ımıza ve bütün ülkemize Halil İbrahim bereketi Lütfü eylesin bizleri sıhhat ve afiyetle daim eylesin” şeklinde konuştu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun konuşmasının ardından toplantıya katılan sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin görüş ve önerilerini belirtmesiyle toplantı sona erdi.