Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu ve Toptaş askeri birlik için mesajlaştı

Bu haberin fotoğrafı yok
Eroğlu ve Toptaş askeri birlik için mesajlaştı

Taşınması planlanan askeri birliklerden birinin Afyonkarahisar’a getirilmesi için ortak çalışma içine giren Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ın sosyal medyadaki mesajlaşmaları memnuniyetle karşılandı

Büyük kentlerdeki askeri birliklerin Anadolu’ya yerleştirilmesiyle ilgili çabalar sürerken Afyonkarahisar kamuoyunda oluşan “askeri birliklerden biri Afyonkarahisar’a gelsin” talebi siyasileri harekete geçirdi. Önceki gece geç saatlerde Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na sosyal medya aracılıyla mesaj yollayan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Eroğlu’ndan konuyu Bakanlar Kuruluna taşımasını istedi. Toptaş, kendisinin de Milli Savunma Komisyonu Cumhuriyet Halk Partisi Grubu Sözcüsü olarak konuyu Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a ileteceğini ifade etti.
Sosyal medyanın önde gelen sitelerinden Twitter’da pazar gecesi saat 00,30 sularında Bakan Veysel Eroğlu’na mesaj yollayan Ahmet Toptaş, “@VeyselEroglu bakanlar kurulunda Afyonumuza Askeri Birlik getirilmesi konusunu gündeme getirebilirseniz seviniriz” dedi. Bir kaç dakika sonra ikinci bir mesaj yollayarak kendisinin de konuyu Bakan İsmet Yılmaz’a ileteceğini vurgulayan Toptaş mesajında, “@VeyselEroglu Milli Savunma Komisyonu Chp Grubu sözcüsü olarak Sayın Bakan ile Askeri Birlik talebi konusunu görüşeceğim” ifadelerine yer verdi.
Ahmet Toptaş’ın mesajlarına 15 dakika sonra cevap veren Bakan Veysel Eroğlu ise Toptaş’a, “@ahmet_toptas isabet olur. Selamlar” şeklinde cevap verdi. Bakan Veysel Eroğlu ve Ahmet Toptaş’ın mesajlarını gören bir çok Afyonkarahisarlı kullanıcı bunu kendi kullanıcıları ile paylaşarak, beğenilerini sergiledi. İki farklı ve muhalif partiden, biri Bakan iki Afyonkarahisar Milletvekilinin bu çalışmasını beğeniyle karşılayan Şenay Durmaz kullanıcı isimli bir Afyonkarahisarlı ise, “@VeyselEroglu @ahmet_toptas hangi partiden olursa olsun memleketimin insanı bambaşka teşekkürler” diyerek Eroğlu ve Toptaş’ın çalışmasını beğeniyle karşıladığını yazdı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti