Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu’ndan yatırım sağanağı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Eroğlu’ndan yatırım sağanağı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolvadin’de 38 milyon lira yatırım bedelli 24 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bolvadin’deki toplam 24 tesisten 13 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 11 adet tesisin ise temelini atacak. Açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 1 adedi DSİ Genel Müdürlüğü, 2 adedi Orman Genel Müdürlüğü, 1 adedi Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve 9 adedi de Bolvadin Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 1 adet tesis, OGM tarafından yapılacak 3 adet tesis, İl Özel İdaresi’nce yapılacak 2 adet tesis, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 2 adet tesis ile Bolvadin Belediyesi tarafından yapılacak 3 adet tesisin de temellerini atacak. Bugün saat 13.30’da Bolvadin’de düzenlenecek törenlerde açılışı yapılıp, temeli atılacak toplan 24 tesisin toplam bedelinin 38 Milyon TL olduğu bildirildi.
Son 13 yılda bazı yatırımcı Bakanlıklar tarafından Bolvadin’e 500 milyon TL yatırım yapıldığını ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Bu yatırımların 60 milyon TL’si Bakanlığım tarafından gerçekleştirildi. Bundan sonrada Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)