Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ersel Mersin maçında kadroda olabilir”

“Ersel Mersin maçında kadroda olabilir”
“Ersel Mersin maçında kadroda olabilir”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yolunda ilerleyen AFJET Afyonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takımla birlikte çalışmalarına devam eden Ersel Aslıyüksek’in Mersin maçında kadroda olabileceğine dikkat çeken AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Mersin İdman Yurdu’nu değerlendirdi ve ayrıca orta sahaya yapılacak takviye hakkında çalışmaların sürdüğünü aktardı.
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Ömer Çelik sakat, Ali Kılıç cezalı, Fatih Şerifoğlu takımdan ayrı çalışıyor, takımda şu anda başka eksik yok. Dün yaptığımız idmanı tamamladık. Çalışmalar iyi gidiyor, Ersel büyük ihtimal Mersin İdman Yurdu maçında takımda yer alabilir” dedi.
“MERSİN HER
TAKIMA SIKINTI ÇIKARABİLİR”
Mersin İdman Yurdu’nu değerlendiren Teknik Adam Çelik, “Mersin’in durumu ve bulunduğu konum kimseyi yanıltmasın. Genç dinamik ve koşan bir takım. Her takıma sıkıntı yaratabilecek bir takım. Futbolcu kardeşlerimiz bunun bilincinde. Çıkıp kazanmak için oynayacağız, futbolcu kardeşlerimiz rakibi hafife almıyor. 3 puanla dönüp zirvedeki yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden ne gelirse yapacağız” ifadesine yer verdi.
“GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”
“Orta saha oyuncusuyla ilgili görüşme içinde olduğumuz oyuncular var, takım için en iyisi neyse onu kadromuza katmak istiyoruz. Hem savunmada, hem hücumda etkili olabilecek bir oyuncu istiyoruz. Başka takviye ihtiyacımız yok” şeklinde konuştu.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi