Gençlik Merkezi’nde Fotoğrafçılık Eğitimi yanı sıra kısa ve uzun metrajlı filmlerde yönetmenlik yapan Mustafa Ersöz öğrencilere, fotoğrafçılık, sinema hakkında bilgi verdi.
Öğrencilerin meslekleri tanıması ile ilgili gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında düzenlenen etkinlikte Mustafa Ersöz, yaptığı çalışmaları anlattı. Ersöz, mesleğini seçme nedenini, fotoğrafçılık ve film çekimi ile ilgili aldığı eğitimleri, meslekte karşılaştığı zorlukları ve mesleğine duyduğu sevgi ve bağımlılıkla ilgili konuştu. Öğrencilerin fotoğrafçılık ile ilgili sorularını yanıtlayan Ersöz, hayallerinin peşinde koşan ve mesleği ne olursa olsun kendini geliştirme gayreti içerisinde olanlarının başarıya ulaşacaklarını belirtti.
ASAYİŞ
11 gün önceGÜNDEM
26 Haziran 2022SPOR
26 Haziran 2022GÜNDEM
26 Haziran 2022FUTBOL
26 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
26 Haziran 2022GÜNDEM
26 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.