Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ES-ES’ten maça yoğun talep – Kocatepe Gazetesi

ES-ES’ten maça yoğun talep – Kocatepe Gazetesi
ES-ES’ten maça yoğun talep

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 14. haftasında evinde komşu takım Eskişehirspor’u konuk edecek. Ligde yaşanan çekişmeye dahil olan taraftarlar Eskişehirspor Yönetim Kurulu’ndan Afyonkarahisar deplasmanı için ek kontenjan isteğinde bulundu. Eskişehir Kulüp Müdürü’nün; AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman’ı Yönetim Kurulu toplantısı sırasında aradı. Hep birlikte toplantıda oldukları için Eskişehirspor Kulüp Müdürü’ne direkt olarak tekliflerini değerlendiremeyeceklerini belirten Bayaman, “Kulüp’ten bizi taraftar için ek kontenjan gerekçesiyle aradıklarında Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Salih Başkan ile birlikteydik. O anda bize iletilen isteği görüşüp kendilerine stadyumun yapısı gereği ek kontenjana uygun olmadığını, güvenlik açısından yeterlilik olmadığı için talebi reddetmek zorunda kaldık.” dedi.
AFJET Afyonspor maçının biletlerinin satışa çıktığı gün tükenmesi Eskişehir cephesinde bilet alamayan taraftarları üzdü. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Afyon stadyumunun yapısı ek kontenjan için uygun olmadığından ve güvenlik açısından yeterlilik olmadığından talep reddedilmiş bulunmaktadır.” ifadesine yer verdi.
“AFYON HALKINI BEKLİYORUZ”
AFJET Afyonspor’un bu önemli maçta desteğe davet eden Bayaman, “Afyonkarahisar halkından bir ricada bulunuyoruz. Bizim için ve Eskişehir büyük önem arz eden bu maça gelmeleri ve takımımızı desteklemeleri lazım. Takımımızı yalnız bırakmayın. Mesai saati sonrasında oynanacak olan maçımıza tüm Afyonkarahisar halkını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.