Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eser: Aday adayları siyaset akademisine katılmalı

Bu haberin fotoğrafı yok
Eser: Aday adayları siyaset akademisine katılmalı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti’nin kurumsal duruşunun anlatılabilmesi için siyaset akademilerinin zaman zaman düzenlendiğini belirtti. Eser, “Belediye başkan aday adayı olmak isteyen arkadaşların siyaset akademisi programına katılmalarını öneriyorum” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “AK Parti ile Türkiye’de siyasetin tanımı yeniden yapıldı. Önceden halkın seçimden seçime gördüğü milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları artık her zaman halkın ayağına giderek onları dinliyor ve sorunlara çözüm üretiyor. Bundan daha önemlisi ise yapamayacağı bir işin sözünü asla vermiyor” dedi
“AZINLIĞIN ÇOCUĞUNLUĞA
TAHAKKÜMÜ SONA ERDİ”
AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Sülün beldesinde yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Eser, Türkiye’deki siyasi mantığın AK Parti ile değiştiğini ve siyasi mantığı değiştiren AK Parti’nin siyaset anlayışının 2002 yılından beri halk nezdinde büyük oranda kabul gördüğünü söyledi. Eser, şöyle konuştu: “Bir zamanlar halkın sadece seçim zamanında gördüğü siyasetçiler, milletvekilleri vardı. 2002 yılında Türkiye’nin özeti olan AK Parti’nin kurulması ile birlikte azınlığın çoğunluğa tahakkümü sona erdi. Halkın içinden seçilen kişiler halkın içtiği çaydan yediği yemekten yemeye başladı. Onlarla kahvelerde oturdu. Köylerine kadar gitti ve dertlerini dinledi. Tüm bunları yapan AK Parti siyaset anlayışını benimseyen parti teşkilatlarıydı. Köy temsilcisinden bakanına ve Başbakanına kadar AK Parti teşkilatları asla halkından kopuk olmadı. Onlarla hep iç içe oldu. Bunun sonucunda da 2002 yılından bu yana girdiği her seçimden oy oranının artıracak biçimde başarılı çıkan bir AK Parti gerçeği ortaya çıktı. AK Parti siyasi hareketi üye sayısıyla, seçim başarıları ve örgütlenmesi ile dünyaya örnek olmuş bir siyasi kurumdur.”
“MÜRACAATLAR İL BAŞKANLIĞINA”
Eser, AK Parti’nin siyaset anlayışının öğretilmesi için partinin kurumsal duruşunun anlatılabilmesi için siyaset akademilerinin zaman zaman düzenlendiğini belirterek, “AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından ‘Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı’ konu başlığında bir siyaset akademisi düzenlenecek. 3 Mart-7 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan programa tüm halkımız katılabileceği gibi belediye başkan aday adayı olmak isteyen arkadaşların AK Parti siyaset anlayışını öğrenmeleri ve yerel yönetimler konusunda kendilerine katkı sağlaması adına katılmalarını öneriyorum” diye konuştu. Eser, Siyaset Akademisi’ne katılmak isteyenlerin Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.
KESKİN, İCRAATLARI ANLATTI
Toplantıda belediye icraatlarına ilişkin bilgiler veren Sülün Belediye Başkanı İhsan Keskin, “3 dönemdir belediye başkanı olarak hizmet ediyorum. Bu süre zarfında altyapımızı yüzde 99 oranında tamamladık. Toplam 38 kilometrelik altyapımız var. İçme suyu sorunumuz yok. Şimdiye kadar 200 bin metrekare kilitli parke taş döşedik. Beldemize gelir getirici bazı projelerimiz var. Onların üzerinde de çalışmalarımız sürüyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alınacak” ifadelerini kullandı.
Belediye binasında düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya Eser ve Keskin’in yanı sıra AK Parti Sülün Belde Başkanı Basri Kaplan, Sülün Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Ahi, Merkez İlçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Beşkardeş ve Ahmet Kocakulak ile partililer katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti