Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

ESKİ ÜLKÜCÜ II – Kocatepe Gazetesi

Muharrem Günay 19 Nisan 2010 Pazartesi 03:00:00
  Ben aslında bu tür siyasi ve gündelik olaylarla ilgili yazı yazmayı sevmiyorum… Aslında en kolay yazılar bu tür yazılar.. ESKİ ÜLKÜCÜ başlıklı yazıda olduğu gibi birilerini eleştirir veya birilerini översin bir kaç gün, bilemedin 1 hafta sonra olay unutulur gider.. Ben güne ve yıla değil yıllara damga vuracak, yıllar sonra hatta yüzlerce sene sonra da okunacak, geleceğimize ışık tutacak yazılar ve fikirler üretmek ve yazmak peşindeyim; genelde de öyle yazıyorum. ESKİ ÜLKÜCÜ başlıklı yazıyı yazarken de bunları düşünerek istemeye istemeye yazdım..
GELELİM ESAS MEVZUYA
Adamlar bizden ayrılmışlar adları üstünde ESKİ ÜLKÜCÜLER! Medya dahil herkes bu deyimi kullanıyor. Fakat bu arkadaşlar hâla daha Ülkücülük adına ahkam kesiyorlar. Bu arkadaşlar meydanlarda ESKİ ÜLKÜCÜ olarak değil ne iseler öyle dolaşıp fikir beyan etsinler. Bakınız beni yorumları ile tenkit edenlere ALPEREN ve BBP li olarak kendilerini ifade edi-yorlar, hem partilerine hem de görüşlerine saygı duyuyorum.. O zaman bırakalım şu Eski Ülkücü ayaklarını ülkücülüğün kendilerinde kalmadığını artık ülkücü olmadıklarını onlar da biliyor…
Ben TÜRK ve MÜSLÜMAN BİRLİĞİ nasıl kurulur, Yahudi ve Hıristiyanların elinde oyuncak olmaktan Türk ve İslam âlemi nasıl kurtulur onlarla ilgili fikir ve projeler üretmekle meşgulüm ve yakında KIZIL ELMA serisi olarak Hamle yayınlarından üç kitabım çıkıyor. Birisi İ’LÂYI KELİMETULLAH ÜLKÜSÜ adını taşıyor.. Böyle gündelik ve basit işlere ayıracak zamanım bile yok…
Müslüman Türk biraz uyanık olmalı, bölge-mizde, Orta doğu’da, Kafkaslar’da, Asya’da ABD-AB proje çiziyor, Türkiye’ye figüranlık düşüyor. Türkiye’yi yönetenler elin gavurunun projelerine BOP EŞ BAŞKANI olarak, DİYOLOGCU -ILIMLI İSLAMCI olarak destek veriyor. Sahte Yahudi karşıtlığı rolüyle Müslümanları kandırırken, IRAK’TA-AFGANİSTAN’DA şehit edilen 2 milyon insanın, tecavüze uğrayan binlerce kadının suç ortağı olduğunu ustaca gizliyor, hatta ABD askerlerinin ölmemesi için dua bile ediyorlar. Askerin ve milletin kafasına çuvalı ABD ile bir olup geçiriyorlar.. Sonra da bunun adı MÜSLÜMANLIK oluyor.
Ülkenin geldiği noktaya bir bakalım A. TÜRK’E yumruk vurmak suç, tamam suç ama, askere, polise kurşun sıkmak, otobüs yakmak suç değil mi?
Adamı gidip hastanede ziyaret ediyorlar.. Emniyet müdürü ve polisleri açığa alıyorlar. Bütün bunların ve PKK’nın aldığı bu mesafenin sorumlusu bu hükümet değil mi?
AKP’nin elinden gelse Anayasa’dan TÜRK kelimesini çıkaracağını beni tenkit eden ve ESKİ ÜLKÜCÜYÜM diyen arkadaşlarımız bilmiyor mu?
Millet – Milli Devlet ve din gerçeğini inkar ederek Komunal bir dünya kurmak sadece KOMÜNİZMİN Mİ hedefi? SİYONİZM’in hedefi de bu değil mi? Siyonistlere hizmet etmek onların çizdiği projelerde figüranlık yapmak ne zamandan beri İSLAMCILIK MÜSLÜMANLIK oldu?
Erbakan Hoca bunlara boşuna mı “Milli görüş gömleğini çıkarıp Yahudi gömleği giydiler” diyor.
Adamlar, Yahudi ve Hıristiyanlara yaranmak için hutbelerden “İNNEDDİNE INDALLAHİL İSLAM” ayetini bile kaldırdılar.. Gıkınız çıkmıyor. Mazallah bu iş MHP zamanında yapılsa bizi KAFİR ilan ederdiniz… Zulme rıza zulüm, küfre rıza küfür, hakkın karşısında susan dilsiz şeytan değil mi? Küfrün bir manası da gerçekleri örtmek değil mi? Bunları niye görmüyorsunuz? Gözünüze perde mi indi?
Hani derler ya: Açtırmayın kutuyu; Söyletmeyin kötüyü diye… Daha yazacak çok şey var amma biraz ağır giderim…
Geçiniz bunları beyler geçiniz, eğer hakikaten Ülkücü iseniz FİGÜRANLARA FİGÜRAN OLMAK NİYE…. Siz beni ve benim yazdığım yazıyı sorgulayacağınıza kendinizi sorgulayın…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti