Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskrimciler, alınlarının akıyla döndü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Eskrimciler, alınlarının akıyla döndü

Trabzon’da düzenşenen Büyükler Eskrim Open Türkiye Kupası müsabakalarına katılan Afyonkarahisarlı sporcular önceki gün akşam Afyon’a döndü

Afyonkarahisarlı eskrimciler, Trabzon’dan başarıyla döndüler. Büyükler Eskrim Open Türkiye Kupası maçlarında yarışan Afyonkarahisarlı sporcular; Mustafa Oğuz, Berkan Anıl ve Merve Güristan önceki gün akşam Afyon’a döndüler. Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil eden sporcular, iki günlük turnuva süresince bir çok sporcuyla karşılaştılar. Turnuvada, erkekler kategorisinde 36, bayanlarda ise 22 sporcu yarıştı.
Trabzon’da 9-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti-rilen Eskrim Büyükler Türkiye Kupası müsabakaları bayanlar kategorisinde oynanan müsabakalarla sona erdi. Son gün müsabakaları sonucunda bayanlar epede birinciliği Antalya’dan ferdi olarak katılan Gökçe Günaç elde ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü’nden Aslıhan Kayabaş ikinci oldu. TED Spor Kulübü’nden Reha Doğan ve Lotus Tüzün ise üçüncülüğü paylaştı. Afyonkarahisarlı sporcu Merve Güristan ise 7. oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür taktı.
İlk gün oynanan müsabakalar sonucunda erkek epede Bursa Coşkunöz Spor Kulübü’nden Güray Sır bi-rinciliği elde etti. İzmir’den ferdi olarak katılan Emir Şendut ikinci olurken, Antalya’dan ferdi olarak katılan Yiğit Akdeniz ile Konya Aymaz Koleji Spor Kulübü’nden Mert Uzunay üçüncülüğü paylaştı. Afyonkarahisarlı sporcular Mustafa Oğur 5. Berkan Anıl ise 9. oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın taktı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti