Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskrimciler Almanya yolunda – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Eskrimciler Almanya yolunda

Hafta sonu Almanya’nın Bonn kentinde yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Circuit Eskrim Turnuvası’na Afyonkarahisar’dan Antrenör Özlem Akkaya ve sporcular Ahmet Bekir Düzgün, Sabri Hız, Hasan Alpaydın, Recep Battal, Ömer Alpaydın katılacak

14-15 Kasım tarihlerinde Almanya’nın Bonn kentinde yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Circuit Eskrim müsabakasına Afyonkarahisar’dan Türkiye’yi temsil etmek üzere Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Ahmet Bekir Düzgün, Kocatepe Ortaokulu öğrencilerinden Sabri Hız, Hasan Alpaydın, Recep Battal, Ömer Alpaydın katılacak. Antrenör Özlem Akkaya nezaretinde çalışan sporcular müsabakalardan derecelerle dönmek istiyor.
Müsabakaya katılacak sporculara başarılar dileyen Bahçeşehir Koleji Müdürü Abdullah Taş, “Okulumuzu, ilimizi ve ülkemizi temsil edecek Ahmet Bekir Düzgün’e ve yarışmaya Afyonkarahisar’dan birlikte katılacağı arkadaşlarına başarılar dilerim. Ben inanıyorum ki bu sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.
Gelecek vaat eden sporcuların başarılı müsabakalara imza atacaklarına inandığını belirten Eskrim Federasyonu İl Temsilcisi Erkan Akkaya, “Sporcularımız gelecek vaat ediyorlar. Her sporcumuzun iyi birer müsabaka geçirmelerini temenni ediyorum. Başarılı müsabakalara imza atacağına inandığım sporcularıma başarılar dilerim.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)