Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnaf da vatandaş da mağdur”

“Esnaf da vatandaş da mağdur”

S.S 36 Nolu Kampüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Durak Başkanı Ahmet Dinler ve durak esnafı, Belediye Meclisi’nin son güzergâh değişikliği kararıyla esnaf olarak hem kendilerinin, hem de vatandaşın mağdur olduğunu iddia etti. Dinler, “Bu güzergâh değişikliğinde minibüsçü mazot parasını dahi çıkaramaz” dedi

 

Durak Başkanı Ahmet Dinler, gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine güzergâh değişikliği sonrası iddia ettiği üzere şoför esnafı olarak kendilerinin ve yolcuların mağduriyeti hakkında bilgi verdi.
GÜZERGÂH DEĞİŞİKLİĞİ MEMNUN ETMEDİ
Güzergâh değişikliği öncesi ANS kampusundan çıkış yapan araçlar sırasıyla; eski Devlet Hastanesinden sola dönüp, eski stadyum kavşağından, Ambaryolu üzerinden yukarıya çıkış, Yeşilyol’dan sağa dönüp Ordu Bulvarı Askerlik Şubesinden sola dönüp, Anıtpark üzerinden sola dönüp, Ziraat Bankası, İmaret Camii önünden Kurtuluş Caddesi eski Yoğurt Pazarı üzerinden tekrar Yeşilyol’a dönüş şeklindeydi. Yeşilyol’dan sağa döndükten sonra Ambaryolu üzerinden Park Afyon AVM önüne kadar 1095, 1096 caddeler üzerinden geçişin ardından yukarıda anlatılan güzergâhtan çıkış noktası olan ANS-Erenler’e ulaşılıyordu. Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin güzergâh değişiklik kararı hat sahiplerini memnun etmedi.
“DEĞİŞİKLİKTE AVM’YE UĞRANILMIYOR”
Güzergâh değişikliğiyle uygulamaya konulan değişikliği anlatan Durak Başkanı Ahmet Dinler, “Yeni düzenleme ile ANS çıkışından sonra Maliye kavşağından eski stadyuma kadar devam edip Müze’nin karşısındaki caddeden devam edip Ambaryolu’na sokulmuyoruz. Kurtuluş Caddesi eski Yoğurt Pazarından sağa dönüp Yeşilyol’dan Ambaryolu üzerinden inip Jandarma kavşağından AVM’ye uğramadan direk geçip ANS kampüsüne dönüş şeklinde bir düzenleme yapıldı.” dedi.
“BİZİM PARA KAZANMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”
ANS kampusu Erenler hattının ağırlıklı olarak öğrenciye hitap ettiğini söyleyen Ahmet Dinler şöyle konuştu:
“Biz ağırlıklı olarak öğrenciye hitap eden bir minibüs hattıyız. Erenler’de büyük çapta öğrenci var. Öğrenci mağdur, Erenler halkı mağdur, minibüs esnafı mağdur. Minibüs esnafı bu güzergâh değişikliği sonucu çalıştığı hatta mazot parasını dahi çıkaramaz. Daha önce ANS’de peronlara kadar çalışan Karşıkaya minibüs hattı şimdi Destina Yurdunun önüne kadar geliyor. Belediye’nin halk otobüsleri bizim güzergâhımızda Erenler Mahallesinde ne kadar cadde varsa hepsini dolaşıyor. Onlar çarşı istikametine giderken bizim burada yolcu almamız para kazanmamız mümkün değildir. Biz minibüsçü esnafı olarak mağduruz, öğrenci mağdur, halk mağdur. Bu işin içerisinden çıkamadık. Sayın Belediye Başkanımız yerine incelesinler. Mağduriyetimizi gidersinler biz haksızlığa uğradık. Bu memlekette haklı da haksız duruma düşüyor. Mağduriyetimizin giderilmesini Sayın Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz. Mağduriyetin giderilmesi için eski güzergâhımıza tekrar dönmemiz gerekiyor.” >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi