Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnaf için yerel destek paketi oluşturulmalı”

İYİ Parti Merkez İlçe

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, Afyonkarahisar Belediye Başkanı
Mehmet Zeybek’e çağrı yaparak esnaf için yerel destek paketi oluşturulmasını talep etti

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten yerel destek paketi talep etti.
“İYİ PARTİ İSTİŞAREYE
VE ÜZERİNE DÜŞENİ
YAPMAYA HAZIR”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, pademi süercinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in taş altına elini sokması gerektiğini kaydederek, “Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek taşın altına elini soksun istiyoruz. Bir yerel destek paketi oluşturulsun. İki poşeti alıp Çavuşbaş’a çıkmakla, yukarı mahallelerde göstermelik birkaç yere iaşe yardımı yaparak bu iş çözülmez. Afyonkarahisar’da ihtiyacı olan ailelerin araştırılıp başvurularının alınıp çözüme kavuşturulması lazımdır. Biz şu anda şuna hazırız. Çözümüne varamadığımız şeyler varsa partizanlık herhangi bir şey bir tarafa bırakılmalı. Parti rozetini çıkarıp Afyonkarahisar masasını oluşturup adli olarak ne gerekiyorsa İYİ Parti kadroları mimarıyla, mühendisiyle bir sürü sıfatı olan kadrolarıyla bizden ne istiyorsanız hazırız. Sağ olsunlar Belediye Meclis Üyelerimiz sorunların çözümüne yönelik önergeler vermelerine ne yazık ki ses getiremiyoruz. Olmuyorsa bizde geliriz, bizimle beraber basın karşısında değil. Kapıyı kapatıp birlikte oturup neye yardımcı olmamız gerekiyorsa sonuna kadar varız. Hep birlikte istişare edelim biz bunun çözümüne varmaya çalışıyoruz. Ama hala dönüş yok. Biz duvara mı söylüyoruz, nereye söylüyoruz? İstişare edelim diye.” dedi.
“NE GERİ DÖNÜŞ NE DE
CEVAP VEREN OLMADI”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak yerel destek paketi konusunda açıklamalar yaptıklarını dile getiren Buğa şöyle konuştu: “Afyonkarahisar Belediyesi’nden halka direk yerel destek paketlerinin dağıtılmasını talep ettik. Sayın İl Başkanımızla bu konuyu istişare ettik. Konu hem yerel hem de yaygın basında yer buldu. Otopark paralarının alınmaması yönünde en azından yaz mevsimine kadar piyasada bir sirkülasyon oluşturulmasını istedik. Emlak vergilerinin alınmaması, tabela vergilerinin alınmaması bununla beraber sadece esnaf paketi desteği talep ettik. Minübüs, servis şoförleri, restaurant, cafe işletmecileri kahve çalışanları, komiler, garsonlar olmak üzere bunlarla ilgili sivil toplum kuruşlarıyla görüşmelerini yapın dedik. Sayın İl Başkanımızın bilgisi dâhilinde Kahveciler Odasını ziyarete gittik. Bunların istişarelerini yaptık. Sivil toplum kuruluşlarından bilgiler alalım dedik. Komiler, garsonlar v.d kimler çalışıyorsa evlerine bire bir iaşe yardımı yapılması gerektiğini aktardık. Ama ne dönüş oldu ne cevap veren oldu. Kira yardımları v.s destekler çözüme varamamış durumdadır. Biz tekrarlıyoruz, Afyonkarahisar Belediyesi Sayın Belediye Başkanı Mehmet Zeybek taşın altına elini sokarak yerel destek paketi oluşturulsun.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.