Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnaf Odaları, Taytak’a teşekkür etti

MHP MYK Üyesi ve

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Oda Başkanları’na
‘hayırlı olsun’ ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf Odaları Başkanları, Taytak’a teşekkür etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak
ve MHP heyeti, Bakkallar Odasını, Ayakkabıcılar Odasını, Şoförler Odasını, Berberler Odasını, Kasaplar Odasını, Sebzeciler Odasını ve Madeni Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.
Milletvekili Mehmet Taytak’a Oda Başkanları ziyaretlerinde, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu il Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Gün, Recep Yaman, Engin Deniz eşlik etti. Milletvekili Taytak ilk olarak Bakkal Odası Başkanı Cengiz Üstün ve yönetimini ziyaret etti.
“SİZİNLE GURURLANIYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üstün, “Öncelikle yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kayıtlı 23 bin esnafımız var. Kapımızı esnafa açtık hemen sahaya indik. Siyasi partiler olarak sizlerde hep sahadasınız. Bizler yaşadığımız sıkıntıları sizlere aktarmak suretiyle çözüm noktasında talep ve isteklerimiz olacak. Bizler sivil toplum örgütü olarak siyasetinde içindeyiz. Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Afyon milletvekilimiz olarak sizinle gururlanıyoruz. Çalışkanlığınız, sahada olmanız ve her seferinde bizlerin yanımızda olmanız bizleri son derece mutlu etmektedir.” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Üstün Milletvekili Taytak’a günün anısına hediye takdim etti.
“TAKDİRE ŞAYAN”
MHP heyeti daha sonra Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kostak ve Şoförler Odası Başkanı İbrahim Karataş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Oda Başkanları, “Sayın Milletvekilimizin Afyonkarahisar’a vermiş olduğu değer hakikaten takdire şahandır. Ne zaman kendisine bir talep ile gitsek mutlaka ilgilenmiştir. Ne zaman arasak telefonlarımıza cevap vermiştir. Odamıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
“YOĞUN BİR MESAİ HARCIYOR”
Milletvekili Taytak daha sonra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur ve Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük’ü de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Oda Başkanları, “Sayın vekilimiz gerek ilimiz gerekse odalarımızın yaşadıkları sorunlar ile yakından ilgilenmektedir. Milletvekili seçildiği günden itibaren Afyonkarahisar için Ankara’da yoğun bir mesai de olduğunu yakından takip etmekteyiz. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla ilimize önemli katkıları bulunmuştur. Oda başkanı olarak bizlerin talep ve istekleri doğrultusunda her zaman yanımızda olmuştur. Ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.
Milletvekili Taytak günün son ziyaretini ise Sebzeciler Odası Başkanı Veysel Gök ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan’a gerçekleştirdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi