Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnafımız ne isterse yaparız” – Kocatepe Gazetesi

31 Mart seçim çalışmalarını
“Esnafımız ne isterse yaparız”

31 Mart seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (ESOB) ziyaret etti. Orman ve Su İşleri eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, İl Başkanı Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser,  İl Başkan Yardımcısı Abdil Tıkır ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ın katıldığı ziyaret samimi bir ortamda geçti.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, “Esnaf dostu kıymetli Bakanımız ve partimizin önde gelen isimlerini birliğimizde görmekten son derece mutluyuz. Sayın Bakanımız, bakanlığı süresince bizlere hep destek oldu. Esnafın yararına olan bütün işlerde sayın Eroğlu’nun katkısı vardır. Sadece esnafımıza değil, tüm Afyon’a kıymetli bakanımız büyük katkılar vermiştir.” dedi.
ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, yerel seçimler konuşulurken, seçim çalışmaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
EROĞLU, ESOB’A TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu,  verdiği desteklerden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine teşekkür etti. Eroğlu, “Her zaman birlikte çalıştık, bundan sonra da esnafımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.
 ESOB ZİYARETİ ÇIKIŞI ESNAFIN DAVETİNİ KIRMADI
ESOB’u ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven  ve beraberindekiler, esnafın davetini kırmadılar. AK Parti heyeti oto servisi sahibi Recep Yeşiltaş ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti