Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnafın taleplerinin takipçisiyim” – Kocatepe Gazetesi

“Esnafın taleplerinin takipçisiyim” – Kocatepe Gazetesi
“Esnafın taleplerinin takipçisiyim”

Esnaf Odası Başkanlarının talepleri konusunda konuşan AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya konunun takipçisi olacağını belirterek “Bakkal, manav, kasap gibi bütün esnaflarımızın mağduriyetlerini her yerde görüyoruz. Sizlerden gelen taleplerin takipçisi olacağım.  Büyük marketlerin Pazar günleri kapalı olması için ayrıca hafta içinde kapanma saatlerini 22.00’den 20.00’ye çekmeleri için çalışmalarımız olacaktır. Bizler her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında olduk, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Konu hassastır ve bu konuda hassasiyetimizi göstereceğiz” dedi.
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve meslek odası başkanları tarafından kapıda karşılandı. Özkaya, tüm başkanlarla tek tek tokalaştı, hal hatır sordu.
AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yeşilırmak, Hüseyin Tutumlu ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaret bir saat kadar sürdü.
KONAK: VERİLEN DESTEK ÇOK ÖNEMLİ
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, açılış konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlattı. Her dönem esnafın dert ve sıkıntıları olduğunu belirten Başkan Konak, “Önemli olan sıkıntıları ilgilisine anlatabilmektir. Biz yıllardır var olan sıkıntıları anlattık. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, 2016 yılında esnafımıza verilen desteği Cumhuriyet tarihimiz boyunca görülmemiştir. Bu nedenle Sayın Özkaya’nın şahsında Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na ve hükümetimize müteşekkiriz. Son verilen destekler piyasaları canlandırdı, esnafımıza adeta can suyu oldu” diye konuştu.
Muhalefetin meclis çalışmalarını engellemek için hep söz istediklerini ve meclisi çalışamaz duruma getirdiklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, ‘artık bu durum sona erecek’ dedi. Özkaya, “Bundan sonra haftanın bir günü milletvekili arkadaşlarımız görüşlerini ifade edebileceklerdir. Artık meclisimiz eskisinden daha fazla çalışacak, tabir yerinde ise havanda su dövmeyecektir” dedi.
SIKIYÖNETİM KALDIRILACAK
Artık Türkiye’nin sıkıyönetimlerle idare edilmesinin önüne geçildiğini, 124. Maddenin kaldırıldığını söyleyen Özkaya, “Neler neler duyuyoruz, bu kadar yalan söylenir mi?” diye sordu. Özkaya, “Adana kebap yasaklanacak diye uyduran da var, lokantalar kapatılacak diyen de. Hamile kadınların gezmesi de yasaklanacak diyenlere ne demeli, bunların işleri güçleri yalanla milleti kandırmaktır” diye konuştu.