Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Esnafta, çiftçide, işadamında para yok”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Afyonkarahisar
“Esnafta, çiftçide, işadamında para yok”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kurban Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar merkez ile Dinar, Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Şuhut, Sandıklı, Hocalar, Sinanpaşa, İhsaniye, Çobanlar, Sultandağı, Çay, Bolvadin, Emirdağ, Bayat ve İscehisar ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Köksal, Kurban Bayramı’nda bir taraftan partililerle buluştu, bir taraftan da vatandaşın dertlerini dinledi.
BİZİ UNUTMAYAN
TEK MİLLETVEKİLİ
Gittiği her ilçe, belde ve köyde vatandaşların ilgisiyle ve sevgisiyle karşılaşan Köksal, sorunları çözmek için milletin vekili olduğunu belirtti. Vatandaşların “Bizi unutmayan tek milletvekili siz oldunuz. İyi ki varsınız” demesi üzerine Milletvekili Köksal, “Söz verdik, her an ulaşılabilir milletvekili olduk. Bundan sonra da böyle olacağız. Sevincinizde, acılı gününüzde yanınızda olmaya devam edeceğiz” karşılığını verdi.
ADALET OLMADAN HİÇBİR GÜZELLİK YAŞANMAZ
Bayram ziyaretlerinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Köksal, “İnanıyoruz ki adalet olmadan hiçbir güzellik yaşanmaz. Bayramları bayram gibi yaşamak için adaletin tesis edilmesi gerekiyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak adaletin tesis edilmesi için önce büyük bir yürüyüş gerçekleştirdik, ardından da kurultay düzenledik. Ülkemizde adaletin sağlanması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.
AFYON’DA HALA SUYU OLMAYAN KÖYLERİMİZ VAR
Vatandaşların şikayetlerini de dinleyen Milletvekili Köksal, “Suyun bakanı Afyonlu ama, Afyon’da hâlâ suyu olmayan köylerimiz var. Biz susuz köylerin, çorak toprakların, kimsesiz kalmışların, yolda bırakılmışların da milletvekiliyiz. Her vatandaşımızın sorununu Ankara’da dile getirmek, yerinde incelemek ve çözüme ulaştırmak, boynumuzun borcudur” diye konuştu.
ESNAFTA, ÇİFTÇİDE,
İŞADAMINDA PARA YOK
Köksal, şöyle devam etti:
“Türkiye’de işler hiç de iyi gitmiyor. Esnafta para yok, çiftçide para yok, işadamında para yok. Köylü ürettiğinden para kazanamıyor. Köylü para kazanamayınca bu yoksulluk silsile hâlinde bütün ülkemize yayılıyor. Memura çerez parası kadar zam yapanların yaşadıkları saraylardan toz pembe rüyalar görülse de, gerçek öyle değil. Yöneticiler, halkın arasında olmalı, danışmanlarını da halkın arasından seçmeli ki ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntının farkına varılsın.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti