Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESOB heyeti Urfa’yı ziyaret etti

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.
ESOB heyeti Urfa’yı ziyaret etti

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ile hemşerimiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak başkanlığındaki heyet, daha sonra üniversite hastanesi Başhekimi Yardımcı Doçent Erkan Aslan ile bir araya geldi.
Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içinde yaptığı çalışmalarla iz bırakan ve kendini sevdiren Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Yardımcı Doçent Erkan Aslan, tüm Afyonkarahisarlılara Başkan Konak aracılığıyla selamlarını iletti. Heyet daha sonra Harran Üniversitesi Kültür Şube Müdürü Osman Arslan’ı ziyaret etti.
Şanlıurfa’daki ziyaretlerde kendilerine Birlik Başkanı Şefik Akay’ın eşlik ettiğini belirten Başkan Konak, “Değerli Başkanımız Şefik Akay’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Urfa ziyaretimizden son derece memnun kaldık” dedi. ESOB Başkanı Konak’a güneydoğu gezisinde, İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ile Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Emet eşlik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti