Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Estetik için bir yılda 5 bin başvuru

Estetik için bir yılda 5 bin başvuru
Estetik için bir yılda 5 bin başvuru

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Gülşah Uslu Yunusoğlu tarafından kurulan Defne Estetik, birinci yılını kutladı. Ordu Bulvarı’ndaki işletmede düzenlenen kutlamaya Yunusoğlu ailesi, dostları ve Defne Estetik çalışanları katıldı.
BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Afyonkarahisar’da 1 yılda beklediklerinden fazla bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Operatör Doktor Gülşah Uslu Yunusoğlu, “Afyonkarahisar’da birinci yılımızda 5 bine yakın başvuru aldık. Çevre illerden de gelenler oluyor. Afyon’da bu kadar ilgiyi beklemiyorduk açıkçası. Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nden geldim. Bir yıl doldu. Çok çok iyi gidiyor. Bu kadar iyi karşılanacağımızı bilseydim daha büyük projelerle gelirdik. Ama bundan sonra hedefimiz büyümek” dedi.
GÖRSEL ÇAĞDA İHTİYAÇ
Estetik müdahalelerin neredeyse bir ihtiyaç hâline geldiğini söyleyen Yunusoğlu, “Estetik müdahalelerden herkes yararlanıyor. Görsel bir çağda yaşıyoruz. Akıllı telefonlar, televizyonlar, bilgisayarlar dünyamızda. Gerçek daha güzel görünmek istiyor. Hem erkekler, hem bayanlar bu konuda ilgili. Afyonkarahisarlı beyler de kendilerine bakıyorlar. Görsel bir çağda yaşadığımız için yüzümüze, gözümüze, vücudumuza, duruşumuza, imajımıza çok dikkat ediyoruz. O nedenle ilgi büyük. Belirli bir yaşla sınırlayamayız. Çocuk yaştan 60-70 yaşındaki hastalarımıza kadar hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.
TÜM YENİLİKLERİ TAKİP EDİYORUZ
Defne Estetik’te verilen hizmetleri de özetleyen Yunusoğlu, “Burada estetik alanında aklınıza gelebilecek her türlü hizmete verebiliyoruz. Estetik ameliyatları, meme ameliyatları, karın germe, yağ aldırma estetik burun ameliyatları, saç ekimi, kaş asma, alın germe gibi çok kapsamlı estetik ameliyatları yapabiliyoruz. Onun dışında son zamanlarda artan ameliyatsız uygulamaları yapabiliyoruz. Cihaz destekli ameliyatsız estetik uygulamalar da revaçta. Çok daha büyük hizmetleri Afyonkarahisar’a taşıyacağız. Ben son teknolojiyi sürekli takip eden bir hekimim. Sürekli yurtdışından, İstanbul’dan, Ankara’dan hocalarımla iletişim hâlindeyim. Bu sektörü çok yakından takip ediyoruz. Ne yenilik varsa Afyonkarahisar’a ulaştırıyoruz. Burada da kabul görmesi bizi çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
HASTA MERKEZLİ BİR SEKTÖR
Estetik konusunda son kararın, görüntüsünü değiştirmek isteyen bireylerde olduğunu, Defne Estetik olarak bireyin kararından sonra uygulamaya geçtiklerini hatırlatan Operatör Doktor Gülşah Uslu Yunusoğlu, “Biz burada uzman estetisyen, hemşire, asistan, personel ile çalışıyoruz. Ameliyatlar için Özel Park Hayat Hastanesi ve Özel Fuar Hastanesi gibi hastanelere gidiyoruz. Ameliyatlarımızı orada gerçekleştiriyoruz. Öncesi görüşmeler ve sonrasındaki burada yapılıyor. Hastaya bakıp biz ‘Size şu gerekli’ diye yönlendirme yapmıyoruz. Kişi aynaya bakıp rahatsız olduğu bir bölge vardır. Bize onun için başvurur. O noktada biz de hastaya ameliyatlı bir çözüm mü istiyor, ameliyatsız bir çözüm mü istiyor; bu soruyu sorarız. Bazı hastalar ameliyat olmak istiyor, bazıları da öğle arası iş çıkışında 5-10 dakika zaman ayırarak çözüm istiyor. Estetik sektörü hasta odaklı bir sektördür. Hastamıza sunduğumuz seçeneklerden hastanın tercihine göre bir yol izliyoruz” dedi. >> Murat ARISOY’un Özel Haberi

GÜLŞAH USLU YUNUSOĞLU KİMDİR?

Op. Dr. Gülşah Uslu Yunusoğlu 1982 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. 1999 yılında Afyonkarahisar Cumhuriyet Lisesi’nden (1 yıl Hazırlık- İngilizce) mezun oldu. 1999-2005 yıllarında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanını kazandı.
2005 yılında Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde başladığı hekimlik mesleğine Şanlıurfa Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde, Harran Merkez Sağlık Ocağında (Mecburi Hizmet kapsamında) 2007 yılına kadar Pratisyen Hekim olarak devam etti.
Yunusoğlu, 2007 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalında başladığı ihtisasını 2012 yılında başarıyla tamamladı.
Uzman Hekim olarak mecburi hizmet için 2012 yılında Şırnak Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Op. Dr. Yunusoğlu 2013 yılında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde görevine devam etti. 2015 yılında mecburi hizmetini tamamlamasının ardından Eskişehir Acıbadem Hastanesinden gelen teklif üzerine 1 yıl Eskişehir’de plastik Cerrahisi uzmanı olarak şekilde görev yaptı.

MERAK EDİLEN SORULARA CEVAPLAR

Operatör Doktor Gülşah Uslu Yunusoğlu, estetik müdahaleler hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. İşte Yunusoğlu’nun verdiği cevaplar:
-Ameliyat izi kalır mı?
Yunusoğlu: Estetik ameliyat hiç iz bırakmayan ameliyattır şeklinde yaygın bir kanı vardır. Estetik ameliyat için uygun ameliyat malzemesi ve özel sütür materyalleri kullanılır, çok az da olsa, mutlaka bir iz kalır. Ancak estetik ameliyatlarda bu izler bir yerlere gizlenir. Örneğin burun estetiği ameliyatında burun deliklerinin içine, göz kapağı estetiği ameliyatlarında göz kapağı içinde, kulak operasyonlarında kulak arkasına gibi. Karın germe operasyonlarında ise iz sezaryan izinden biraz daha uzun olup bikini bölgesinde saklı kalır.Liposuction (yağ çekme) işlemi hiç iz bırakmaz. Bazı ameliyatlarda ise izlerin tamamını gizlemek mümkün değildir. Örneğin meme küçültme ameliyatlarında olduğu gibi.
-Estetik Ameliyatlar Ağrılı mıdır?
Yunusoğlu: Birçok estetik ameliyatı sadece deri ve deri altı dokularını ilgilendirdiğinden ağrılı değildir. Hafif ağrı olursa da bu 1-2 günde geçer ve bu süre içerisinde de kolaylıkla ağrı kesici ilaçlarla kontrol altına alınabilir. Kasların da dahil olduğu ameliyatlarda, örneğin meme protezi ameliyatları, ağrı ve gerginlik hissi biraz daha uzun sürebilir.