Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etnografya Müzesindeki tartışmalı köşe istifa getirdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Etnografya Müzesindeki tartışmalı köşe istifa getirdi

Müzede hazırladığı “http://m.kocatepegazetesi.com/”Dinarlı şair, yazarlar ve eserleri”http://m.kocatepegazetesi.com/” köşesiyle tartışmalara neden olan Belediye Kültür Müdürü Mehmet Özalp görevinden istifa etti

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe Belediyesi tarafından Suçıkan Park tesislerinde açılan Etnografya Müzesi’ndeki tartışmalara neden olan “http://m.kocatepegazetesi.com/”Dinarlı şair, yazarlar ve eserleri”http://m.kocatepegazetesi.com/” köşesini hazırlayan Kültür Müdürü Mehmet Özalp, görevinden istifa etti.
Dinar Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Özalp’in Etnografya Müzesi’ndeki “http://m.kocatepegazetesi.com/”Dinarlı şair, yazarlar ve eserleri”http://m.kocatepegazetesi.com/” köşesinde, Dinarlı şair yazar Nedret Gürcan’a yer vermemesi ilçede tartışmalara neden olmuştu.
Özalp, çeşitli internet ve sosyal paylaşım sitelerinde Dinarlılardan gördüğü tepki üzerine belediyedeki Kültür Müdürlüğü görevinden istifa etti.
AA muhabirine açıklama yapan Mehmet Özalp, belediyedeki görevinden kendi isteğiyle istifa ettiğini belirtti.
Özalp, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Söz konusu köşeyi hazırladığımda bu köşenin ismini ‘Dinarlı şair ve yazarlar köşesi’ olarak koydum. ‘Dinar hakkında yazanlar’ demedim. Söz konusu kişi Dinarlı değildir. Dinar’a sonradan yerleşmiş ve deprem sonrası göç etmiştir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Dinar ilçesinde yerel bir gazete çıkarma hazırlığında olduğunu kaydeden Özalp, yayımlayacağı gazetede çok geniş açıklamalarda bulunacağını sözlerine ekledi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti