Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ev sahibi Afyon olacak – Kocatepe Gazetesi

Ev sahibi Afyon olacak – Kocatepe Gazetesi
Ev sahibi Afyon olacak

Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Metin Aygök, Afyonkarahisar’ın 17-18 Mart’ta uluslararası bir toplantıya ev sahipliği yapacağını söyledi

Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Metin Aygök, Çevrimiçi Kişisel Öğrenme Ortamları ile Pedagojik Evrim projesinin sürdürüldüğünü söyledi. Aygök, “Polonya, Finlandiya, Türkiye, İtalya, İspanya, Portekiz, Norveç, Projenin üçüncüsü uluslararası toplantısı 23 ve 24 Eylül 2013, Tarihlerinde Polonya’nın Lublin şehrinde gerçekleşti. Bazı seminerler ve tartışma dönemleri ile çok yoğun bir toplantı oldu. Ortakları önümüzdeki 6 ay için proje ve “ödev” için bir strateji üzerinde anlaştılar. Bir sonraki uluslararası toplantının 17-18 Mart 2014 tarihlerinde Türkiye de Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi” dedi.
PROJE AMAÇLARI NEDİR?
Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Aygök, projenin önemli amaçlarının bulunduğunu belirterek şöyle devam etti: “Projenin amaçları çeşitli sosyal medya araçlarının kıyaslanması ve her kurumun kendi özel hayatboyu öğrenme ortamlarına uygun olanını / olanlarını seçmesi, eğitmenlerin ve öğrenicilerin Kişisel Öğrenme Ortamları olarak sosyal medya araçlarının kullanımı konusunda eğitilmesi; farklı türlerdeki yetişkin öğrenicilerin bu araçlardan kendilerine uygun olanları ve kendi kişisel öğrenme ortamlarını oluşturacak şekilde ilgilerini yansıtacak olanları nasıl seçtiklerinin kıyaslanması, kişisel Öğrenme Ortamlarının yardımı ile öğrenme ve öğretmedeki iyi uygulamaların paylaşılması olarak belirlendi.” (Kocatepe Haber Merkezi)