Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EVLADINIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZ

Üstün görev anlayışı içinde
EVLADINIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZ

Üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakârlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı 2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu gereğince Bakanlar Kurulu’nun 2010/785 sayılı kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası tevcih edilen şehit ailelerine Devlet Övünç Madalyası ve Beratları, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından verildi.
PROTOKOL ÜYELERİ YALNIZ BIRAKMADI
Korel Termal Otel’de geçekleştirilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarının Tevcih Töreni’ne Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Osman Çabuk, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, İl Müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile şehitlerin yakınları katıldı.
MİLLETİMİZİN BİRLİĞİ
 ADINA MADALYA ALIYORUZ
Şehit aileleri, evlatlarını vatan için feda etmeleri dolayısıyla gururlanırken, bir taraftan da evlatlarına çektikleri hasret ile gözyaşı döktüler. Şehit aileleri Övünç Madalyası’nı teslim alırken “Milletimizin birliği adına bu Madalya’yı alıyoruz” dediler. Bazı şehitlerin anne ve babalarının üzüntüden ayakta zor durduğu gözlemlenirken, bir şehit annesi oğlunun projeksiyondan gösterilen fotoğrafını okşadı.
ŞEHİT YAKINLARININ ELİ ÖPÜLDÜ
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Övünç Madalyaları’nı takdim ederken şehit anne veya babalarının ellerini öptü.
ÖVÜNÇ
MADALYASI
TEVCİH EDİLEN ŞEHİT AİLELERİ
Törende 18 Ekim 2015 tarihinde Tunceli-Alacık Bölgesi’nde yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek, 6 Ocak 2016 tarihinde Şırnak’ta evinin önünde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Ramazan Emet, 26 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis Memuru Mehmet Dama, 7 Haziran 2016 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Polis Memuru Yaşar Özlem, 7 Aralık 2016’da Fırat Kalkanı Harekâtı’nda teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Şahin, 19 Aralık 2016 tarihinde Fırat Kalkanı Harekâtı’nda teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fatih Olcay, 5 Ağustos 2016 tarihinde Şemdinli’ye bağlı Tekeli Köyü’nde teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Esen, 3 Eylül 2016 tarihinde Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlere karşı yürütülen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Aral, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Nuri Başaran, 31 Ekim 2016’da Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fatih Ak, 19 Mayıs 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek, 10 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak’a bağlı Beştüşşebap ile Uludere ilçeleri arasında teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade Er Tayfur Çankaya, 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri’de belediye otobüsüne yapılan terör saldırısında şehit olan Sıhhiye Er Kamil Tunç’un ailelerine Devlet Ödünç Madalyası takdim edildi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti