Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

Evliya Çelebi Müdürü – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi 30 Haziran 2010 Çarşamba 03:00:00
  Memuriyet hem zor hem de mesuliyetli bir iştir. Hele hele bu görevi hakkıyla yapmak bu kutsal görevin zorluk derecesini artırır. Hani bir rahmetli “benim memurum işini bilir” dediydi ya, bilmeyende öğreniyor…
Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Güsamettin Erdoğan da işte bu kutsal memuriyet görevini layıkıyla yerine getirile bilmek için 4 yıldır gece gündüz çırpınıyor. Adamcağız 4 yılda 160 ülkeye gitmiş. Bu inanın müthiş bir performans. Haliyle bu fedakârca çalışma kıskançlık yaratıyor. Şöyle bir düşünün. Bir yıl 365 gün 6 saat, 52 cumartesi, 52 pazar, 30 gün yıllık izin, 4 gün Kurban Bayramı, 3 gün Ramazan Bayramı, 1 gün Cumhuriyet Bayramı, 1 gün 23 Nisan, 1 gün 19 Mayıs, etti mi 144 gün. 365,6 – 144 = 221,6 saat. Siz bu rakamı da 40’a bölün. Müdür beyin bayram seyran, izin mizin harici yılda 221,6 gün mesaisi var. 4 yılda 160 ülke, yılda 40 ülke geziyor. 221,6 yı da 40’a bölerseniz müdür bey her 5,5 günde 1 ülkeye geziye gidiyor. Allah için insafı vicdanı olan söylesin. Hangi baba yiğit 5,5 günde 1 ülkeye gidebilir. Gecesini gündüzüne katan bu vefakar ve cefakar Müdür Güsamettin Beye devlet övünç madalyası verilmesi gerekir iken TBMM’ne soru önergesi vermişler.
Seyahatte bulunan Güsamettin Beye sorduklarında “Dünya barışına katkı sağlamaya çalışı-yorum” demiş. Aman yarabbim, ne ulvi, ne yüce ve asil bir amaç. Ayrıca eklemiş “Adem ile Havva’nın bütün çocuklarının tanışması için çalışıyorum” demiş. Breh breh breh ne kutsal bir duygu… Güsamettin Hocam, eğer mümkün olursa bir ara beni de götür, valla bende şu kardeşlerimi çok merak ediyorum.
Yine bir gezi esnasında Güsamettin Hocam, “verilmeyecek hesabım yoktur. Türkiye’nin örf ve adetlerini ve gelenek-göreneklerini tanıtmaya çalışıyorum” demiş. Gördünüz mü, ya Hocam bizim örf adet ve gelenek görenekleri tanıtmasaydı, ne olacaktı? İşte bu soruya münafıklar cevap versin. Sen boşver onları be hocaefendi, iyi ki tanıttın, yoksa mahvolurduk…
Güsamettin Hocam Marmara İlahiyat mezunu olduğunu, din eğitimi alanında doktora öğrencisi olduğunu da söylemiş. Maşallah engin bir alimmiş aynı zamanda.
Sevgili Hocam bu barış işine el attıysa, göreceksiniz yakın zamanda savaş mavaş kalmaz, her yer süt liman olur. Aslında Hocamın dünya barışına yaptığı katkıdan dolayı Nobel ödülüne aday gösterilmesi lazım. Amma velakin nerde insanlarda o duyarlılık.
Kıymetli Hocamın tek dezavantajı, Başbakanın akrabası olması. Yoksa, hocam çok yüksek mevkilere gelirdi de.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER