Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evrim Akın Burnu Estetik Mi?

Kanal D ekranlarında “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programını sunan ve ünlü simaların evlerine konuk olan oyuncu Evrim Akın’ın özel hayatı merak edilerek araştırılıyor. Evrim Akın kimdir?

Kanal D ekranlarında “Evrim

Kanal D ekranlarında sunuculuğunu yaptığı  “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programını ile sık sık gündemde yer alıyor. Ünlü oyuncu Evrim Akın hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

 

EVRİM AKIN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Evrim Sülün Akın, 12 Haziran 1979 tarihinde Arnavut bir baba ve Kürt bir annenin kızı olarak Ankara’da doğmuştur. Lise eğitimini İzmir Selma Yiğitalp Lisesinde tamamlayan Evrim Akın, lise 1. sınıfta oyuncu olmaya karar vermiştir. Bu hayalini gerçekleştirmek için Konak Belediye Tiyatrosu’nun kurslarına katılan Evrim Akın, daha sonra bu tiyatronun kadrolu oyuncusu oluşmuştur.  Lise eğitiminin ardından konservatuvar eğitimi almak için İstanbul’a yerleşen Evrim Akın Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Burada tanıştığı oyuncu Ümit Çırak ile 1997 yılında evlenen Evrim Akın sadece 6 ay sonra boşanmıştır.

 

EVRİN AKIN KARİYERİ:

Çeşitli tiyatro oyunlarında oyunculuk yapmış olan Evrim Akın’ın ilk televizyon deneyimi, Show TV’de yayımlanan ve İbrahim Tatlıses’in yazıp yönettiği İmparator adlı dizide Çiçek karakterini canlandırmasıyla başlamıştır.

 

Daha sonra İbo Show’da çeşitli skeçlerde yer alan Evrim Akın, 1999 yılında Ömer Danış’ın “Alacağım” isimli şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından çeşitli dizilerde oynayan Evrim Akın, asıl ününü Avrupa Yakası adlı dizide yakalamıştır. Sonrasında Bez Bebek dizisinde başrol olarak Nana rolünü oynayan Evrim Akın, 2007 yılında Müjdat Gezen, Levent Kırca, Peker Açıkalın ve Kadir Çöpdemir gibi isimlerle beraber Güldür Bakalım adlı programda jüri üyesi olarak yer almıştır. Ardından Koca Kafalar’da sunuculuk yapan Akın, 2009-2010 yılları arasında TV8’de yayımlanan Uzman Avı adlı yarışma programını sunuculuğunu yapmıştır. 2011-2013 yılları arasında ATV’de yayımlanan Alemin Kıralı adlı dizide Jülide karakterini canlandırdı. Show TV’de Ev Kuşu programını sunanEvrim Akın, Show TV’de Piramit adlı yarışma programında yarışmacı koçluğu yaptı.  Yine Show TV’de Çocuktan Al Haberi adlı yarışma programını sunuculuğunu yapan Evrim Akın, daha sonra  Güldür Güldür Show’da Özge karakterini oynamıştır. Ardından Star TV’de yayımlanan Yeni Bir Ev adlı yarışma programının sunuluğu yapan Evrim Akın, günümüzde, Kanal D ekranlarında “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programını sunuculuğunu yapmaktadır.

 

EVRİM AKIN BURNU ESTETİK Mİ?

Ünlü oyuncu Evrim Akın, 2011-2013 yılları arasında ATV’de yayımlanan Alemin Kıralı adlı dizide canlandırdığı Jülide karakteri için, dudak dolgusu gibi bazı estetik işlemler yapmıştır. Ancak, ünlü oyuncunun burun estetiği yaptırıp yaptırmadığı hakkından net bir bilgi yoktur.