Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Evrim Akın’ın Eşi Kimdir?

Kanal D ekranlarında “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programını sunan ve ünlü simaların evlerine konuk olan ünlü sunucu Evrim Akın’ın özel hayatı binlerce kişi tarafından merak edilerek araştırılıyor. Evrim Akın kimdir?

Kanal D ekranlarında “Evrim

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı “Selin Yerebakan” karakteri ve Bez Bebek dizisinde canlandırdığı “Nana” karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Evrem Akın, Kanal D ekranlarında sunuculuğunu yaptığı  “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programını ile sık sık gündemde yer alıyor. Programı takip eden binlerce kişi, Evrem Akın hakkında internette sorgulama yapıyor. Ünlü oyuncu Evrim Akın hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

 

 

EVRİM AKIN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Evrim Sülün Akın, 12 Haziran 1979 tarihinde Arnavut bir baba ve Kürt bir annenin kızı olarak Ankara’da doğmuştur. Lise eğitimini İzmir Selma Yiğitalp Lisesinde tamamlayan Evrim Akın, lise 1. sınıfta oyuncu olmaya karar vermiştir. Bu hayalini gerçekleştirmek için Konak Belediye Tiyatrosu’nun kurslarına katılan Evrim Akın, daha sonra bu tiyatronun kadrolu oyuncusu oluşmuştur.  Lise eğitiminin ardından konservatuvar eğitimi almak için İstanbul’a yerleşen Evrim Akın Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Burada tanıştığı oyuncu Ümit Çırak ile 1997 yılında evlenen Evrim Akın sadece 6 ay sonra boşanmıştır.

 

EVRİN AKIN KARİYERİ:

FİLMLER

Kimsecikler

Şizofren Aşk

Şaşkın

Köstebekgiller:    Perili Orman

 

DİZİLER

İmparator

Nisan Yağmuru

Canım Kocacığım

Analık

Estağfurullah Yokuşu

Avrupa Yakası

Bez Bebek

Alemin Kıralı

 

TELEVİZYON PROGRAMLARI

Akşam Yıldızı

Güldür Bakalım

Koca Kafalar

Fort Boyard

Uzman Avı

Evrim Akın ile Ev Kuşu

Piramit

Çocuktan Al Haberi

Yeni Bir Ev

Güldür Güldür Show [

Evrim Akın ile Ev Gezmesi