Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ezici bir çoğunlukla biz kazanacağız”

Adalet ve Kalkınma Partisi
“Ezici bir çoğunlukla biz kazanacağız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Zeybek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları boyunca tüm Afyonkarahisarlılara ulaşmak için dur durak bilmeden herksin elini sıkıp tüm esnafla kucaklaşmayı kendine hedef koyan Milletvekili Adayı Zeybek, 24 Haziran’da yapılacak seçim için herkeste destek istiyor. Küçük büyük demeden herkesin derdini dinleyip Milletvekili olduğu takdirde yaşanan sorun ve sıkıntıları çözüme kavuşturacağını ifade eden Zeybek, 1. Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. Tüm esnafla kucaklaşan Zeybek, sanayi esnafının 24 Haziran’da istikrara devam diyeceğini ifade etti.
“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Zeybek, “Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İlçe ve merkezde esnaf ziyaretlerimizi devam ediyor. Halkın bize karşı yüksek teveccühü var. AK Parti’ye ilgi artarak devam ediyor. AK Parti demeden esnaf dikkate almıyor. Bize hangi parti diye soruyor bizde AK Parti dediğimiz zaman bize kalkıp kemiklerimizi kıracak şekilde sarılıp ‘Allah yolunuzu açık etsin’ diyorlar. Buda bizi umutlandırıyor. Bu memlekete kimin ne yapacağını vatandaş çok iyi biliyor. Yola devam diyor tüm vatandaşlarımız. İnşallah 24 Haziran’da AK Parti ezici bir çoğunlukla hem Cumhurbaşkanlığını hem milletvekilliği sayısını çok fazla sayıyla alacağından eminiz. Tabi, zor bir süreçten geçiyoruz. Bugünde son çalışmaları yapıp yarında yürüyüşle birlikte bu işi noktalandıracağız. Biz üzerimize düşeni yaptık.” dedi.
“VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYİN”
Seçmene, ‘vicdanınızın sesini dinleyin’ diye seslenen Zeybek, “Seçmene söyleyeceğim vicdanlarının sesini dinlesinler. Ülkeye yapılan yatırımları kimin ne yapmak istediğini iyi analiz etsinler. Kimin ülke için çalıştığını kimin başkaları için çalıştığını çok iyi düşünüp oy kullansınlar. Bizim insanımızın mantıklı karar vereceğinden eminim. İnşallah AK Parti yönünde oylarını kullanırlar diye düşüyorum” ifadelerini kullandı.