Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Faaliyetlerimizle şer odaklarını rahatsız etmeye devam edeceğiz”

Ülkü Ocakları İl Başkanı

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, Ortaöğretim ve Üniversite teşkilatına yönelik etkinliklerin devam edeceğini söyledi

 

Okulların tatile girmesi ile Ülkü Ocakları Ortaöğretim teşkilatı ilk olarak Ankara gezisinde bulundu. Burada gençler Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ni, Anıtkabir’i, MHP Kurucu Genel Başkanı, merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ve MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettiler. Üniversite teşkilatı ise, ocak yöneticileri ile birlikte Frig Vadisine hiç gitmemiş öğrencilerden oluşan 50 kişilik bir grupla gezdiler. Frig Vadisi gezisi yaparak tarihi yaşam alanı olan tarihi mekanlar hakkında bilgilere sahip oldular. Daha sonra Döğer’de bulunan rahvan at kulübü yöneticilerinden ata sporumuz olan binicilik konusunda ders aldılar. Ayrıca kendi aralarında ok atma yarışı düzenlediler. Son olarak Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’e ziyarette bulundular.
ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Ortaöğretim ve Üniversite teşkilatına yönelik etkinliklerin devam edeceğini belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, “Bizler bu faaliyetleri gerçekleşirken bazı şer odakları bu faaliyetlerimizden rahatsız olabilirler, biz bundan çok memnun oluruz unutmasınlar ki bizler faaliyetlerimizle sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bizler kutlu bir davanın yılmaz savunucularız. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan o makam oturan kişilerin neler başardığıdır. Neler yaptığıdır. Yaptığımız etkinleri buradan tek tek saymağa kalksak herhalde satırlara sığmaz. Son söz olarak şunu söylüyorum ki, yaşasın Ülkü Ocakları, kahrolsun şer odakları.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi