Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fabrikalar hangi ile kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Fabrikalar hangi ile kuruluyor

Milli İttifak Saadet Partisi Milletvekili adayı Halit Kuş ve Süleyman Çağlar, yaptıkları basın açıklaması ile Başbakan
Davutoğlu’nun uçak ve tank fabrikaları kuruluyor açıklamasına tepki gösterdi. Kuş, “Acaba bu fabrikalar hangi ile kuruluyor, bilen duyan var mı” dedi. Süleyman Çağlar ise AK Parti’nin vatandaşı yapılmayan işlerle kandırdığını ileri sürdü

Kuş açıklamasında AK Parti’nin yeni reklamlarını eleştirdi. Kuş, “Bu AKP şimdi de her reklamda yerli tank, yerli helikopter, yerli uçak yapmış gibi gösteriyor. Allah aşkına soruyorum? Bu tank ya da uçak fabrikaları hangi ile kuruldu? Bilen, duyan var mı? Yok. Çünkü bunlar milleti kandırmakta usta! O zaman biz sormaz mıyız, ey AKP, yerli tank ve uçak yaptık diye reklam yapan AKP! Sözde üretim yaptığınız bu fabrikaları nereye kurdunuz? Bunları tek yaptıkları, milletimizi kandırmaya çalışmak. İktidar partisi irtifa kaybettikçe her yola başvuruyor. Öyle ki kendi yalanlarını kendileri ‘afiş’e ediyor. Bir dönem yerli otomobil algısını kullanan iktidar, 2011 seçimlerinde ‘yerli’ uçak algısına başvurmuştu. Muhalefetin gündeme getirmesine gerek kalmadan kendileri yine afişlerle yerli uçağın göklerde değil, üretimde olduğunu söyledi. Üzerinden bir ay geçmemişti ki, yerli uçağa ikinci tekzip yine kendilerinden geldi” dedi.
VATANDAŞI YAPILMAYAN
İŞLERLE KANDIRIYORLAR
İttifak milletvekillerinden Süleyman Çağlar’da AK Parti’ye yüklenerek, “İktidar halkı kandırmak için yapılmayan işleri yapılmış gibi göstermeye çalışılıyor. AKP milleti kandırmak için reklâm panolarına yazılar yazıyorlar. Oldukça samimi ve heyecanlı bir akımın geldiğini görüyoruz. Bu durum özellikle iktidar partisi tarafından yakından takip ediliyor. İktidar partisi gerçekten paniklemiş durumda. İktidar partisinin en korkulu rüyası Saadet Partisi’dir. Onlar için diğer partilerin önemi yok. AKP’nin bu seçim döneminde hiçbir taahhüdü de yok. Bunu hepimiz görüyoruz. Hükümet herhangi bir taahhütte bulunamadığı için yolları ve hastaneleri gerekçe göstererek ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’ diyor. İşin aslı aslında ‘Milli Görüş yapar AKP satar’ olmalıydı” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)