Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fahriye Evcen Kaç Tane Çocuğu Var?

Ekranların beğenilen ve hayran kitlesi fazla oyuncuları arasında yer alan Fahriye Evcen’in kaç çocuğu bulunuyor?

Ekranların beğenilen ve hayran

Fahriye Evcen Özçivit, 4 Haziran 1986, Almanya’da dünyaya geldi. Sinema ve dizi oyuncusu olan Özçivit, Yaprak Dökümü dizisindeki “Necla” rolüyle ünlendi.

İLK SİNEMA DENEYİMİ CENNET FİLMİDİR
Fahriye Evcen Özçivit, Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin Solingen kentinde doğdu. Özçivit, Türkiye’de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan’ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen’i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Almanya Düsseldorf Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde okurken dizi teklifleri alınca okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide “Necla” karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayımlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı. Aynı yıl Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya’daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünü de bitirdi. Çalıkuşu dizisinde “Feride” rolünü oynayan Özçivit, başrolü paylaştığı Burak Özçivit’le sinema filmi Aşk Sana Benzer adlı filmle biraraya geldi.

Fahriye Evcen Kaç Tane Çocuğu Var
DÜNYANIN EN GÜZEL 9 KADINI ARASINDA YER ALDI
Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmeni olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen Özçivit’in ailesi aslen Samsunlu’dur. Özçivit, 7 yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlamasıyla ailesinin dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttuğunu çocuk yaşlarında zor zamanlar geçirdiğini ifade etmiştir. 29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul’daki Said Halim Paşa Yalısı’nda evlendi. 2017 yılında Los Angeles merkezli Buzznet isimli internet sitesinin açtığı “Dünyanın En Güzel 30 Kadını” oylamasında, aralarında Gigi Hadid, Emma Watson, Adriana Lima, Hillary Clinton ve Angelina Jolie’nin de yer aldığı listede dokuzuncu sırada yer aldı. 13 Nisan 2019 tarihinde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğulları İstanbul’da dünyaya geldi. Çift oğullarına Karan ismini verdi. Çiftin ikinci oğulları da 18 Ocak 2023 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çift oğullarına Kerem ismini verdi.