Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galip Leblebicioğlu şahsi kütüphanesini bağışlayacak

Galip Leblebicioğlu son yazdığı

Galip Leblebicioğlu son yazdığı kitabı “Gün Işığı”nın tanıtım toplantısında şahsi kütüphanesini Belediye tarafından yapılacak kütüphaneye bağışlayacağını açıkladı

 

Araştırmacı-Yazar Galip Leblebicioğlu kaleme aldığı “Gün Işığı” adlı kitabın tanıtımı dün öğleden sonra Afyonkarahisar Belediye Toplantı Salonu’nda yapıldı.
AİLE, ADALET VE AFYON ANLATILDI
Galip Leblebicioğlu’nun kaleme aldığı son kitabı “Gün Işığı” adlı kitap Afyonkarahisar Belediyesi’nin tasarruf tedbirleri genelgesi öncesi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in desteğiyle basımı tamamlandı. Leblebicioğlu’nun farklı konulardaki köşe yazıları ve şiirlerden oluşan ve eski Afyonkarahisar’ın güncel konularından bahsettiği 12. kitabın tanıtımında; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve basın mensupları yer aldı. Kitap tanıtım toplantısının açış konuşmasını yapan Leblebicioğlu şöyle konuştu: “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı kapsamında son kitabımda aile, adalet, Afyon’un ilerlemesi gibi konular var. Bu tür konular dikkatimi çekti ve o konularda geçmişte, bugün neler oldu, neler olabileceğini kitabında anlattım. Herkesin mümkün olduğu kadar kitap okumasını tavsiye ederim. Benim evimin bir bölümü kitaplıktır. Belediye Başkanımızdan şehrimize bir kütüphane kazandırması için ricada bulundum. İnşallah eski Vakıf İşhanının olduğu yere yeni bir millet kütüphanesi yapılacak. Sayın Zeybek’e söz verdim. Millet Kütüphanesi hizmete açılınca şahsi kütüphanemi bağışlayacağım.”
GENÇLER OKUMAYA TEŞVİK EDİLMELİ
Gün Işığı adını verdiği kitabına Afyonkarahisar’a hizmet edenlerden başladığını dile getiren Leblebicioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Afyon’a en büyük hizmeti yapan Atamız Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ben Ankara’da Atatürk’ün Köşkünü ziyaret ettim. Köşk denince insanın aklına ihtişam gelir ama çok mütevazı idi. Gençlerimize geçmişimizi, tarihimizi anlatmak onları araştırmaya, yazmaya ve kitap okumaya teşvik etmeliyiz. Ben çok okur çok merak eder ve araştırdım. Ankara’ya gittiğim bir gün 12 kişilik bir grup ile Atatürk’ün kardeşi Makbule Hanım’ı ziyaret ettim. Ziyaretimizden o kadar memnun kaldı ki gözleri yaşardı ve bize ‘Atatürk’e Atatürk’lüğünü sağlayan Afyondur.’ dedi. Ben bunu hiç unutamam. Afyonkarahisar çok önemli değerlere sahip olan bir şehir, bu şehrin değerlerini daha üstlere taşımak için çalışalım.”
Galip LEBLEBİCİOĞLU AFYON’UN DEĞERLERİNDEN
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Galip Leblebicioğlu’nun Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu ifade etti. Zeybek, “Galip amcamızın yazarlık yaptığı gazetedeki köşe yazılarından derlediği kitabı Afyonkarahisar Belediyesi Kültür yayınları içerisinde 72. yayın olarak basıldı. Kitap tanıtım ve imza günü ile bu kitabı okurlarla buluşturmak istedik. Galip amcamız hepimizin bildiği Afyon’nun eşrafından, tüccarlarından, yazarlarındandır. Bizler kendisini gıpta ile takip ettiğimiz bir büyüğümüzdür. Gün Işığı kitabının kitapseverlere hayırlı olmasını diliyorum.” Leblebicioğlu’nun kitabını katılımcılara imzalamasıyla program sona erdi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti